Ziloņa draugs ([info]kozmens) rakstīja,
@ 2005-03-30 11:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dziive Ìrijà
Nu Taa dziive saak palikt aizvien interesantaaka. Vienmeer esmu sapnjojis iejusties bezpajumtnieka lomaa un nu man tas izdodas, èdu ìru atkritumus un sapnjoju par Latviju, vakar piemeeram gandriiz dabuuju galu - Es, Tomash (spaanis)un Gonzallo (polis) (tie ir mani jaunie draugi) vakar atradaam baigi labo izgaastuvi pie McDonalda kà reize pèc 23.00 vinji izmet visus hamburgerus kurus nav paardevushi!
Vakar 23.06, peekshnji, paraadiijaas kjiinieshu bars, mees zinaajaam ka taa ir vinju teritorija, taadeelj uzreiz sagatavojaamies uz nepatikshanaam! Es uzkliedzu Tomasham un Gonzallo "Shtirbah burbah tidvur pur" Tas angliski noziimee Es savaakshos hamburgerus bet juus pa to laiku turiet to puisheli! Nu es arii graabu tos hamburgerus taadaa aatrumaa ka ar vienu aizrijos un izrubiijos! Un tagad man ir pasham sava istaba gaishi zaljos tonjos par kuru man jaapasakaas kaut kaadaam dzjekam - redzeejis vinju neesmu! Bet abi mani draugi Dabuuja druumaaku kopeejo istabu - to vinji dabuja par taa kjiinieshu monstra savaldiishanu! Ak jaa es tiko attceraajos kaa sauc to dzjeku kursh man izkaartoja sho visu misters Poisenings!
Labi uz driizu tikshanos Juusu miiljais Es!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jerrym
2005-03-30 14:03 (saite)
Man kursabiedrs ļoti daudz tusē pa Īriju ar gadījuma darbiem, moš viņš var kaut ko ieteikt, kā izdzīvot..... šodien satikšu, pieprasīšu konstruktīvus padomus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kozmens
2005-03-30 14:11 (saite)
Labi, buushu pateiciigs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jerrym
2005-04-03 11:30 (saite)
Nja, nu neko tādu viņš nepateica...

"ammm, es isti nezinu, ko es varetu ieteik - lai kratas prom no lielaam pilsetam uz mazakam pilsetam, jo tur darbu vieglak dabut. un lai iet un prasa. iet visos uznjemumos un prasa lai dod darbu, tad ari viss bus ok. varbut veretu iet uz citizen information centru un tur varetu uzzinat kas varetu palidzet. droshi vien ir vietas, kur tados gadijumos pabaro un izgulda. bet ta konkreti man ir gruuti pateikt- galvenais lai meklee darbu un tad naudu var dabut ari dienas beigas. lai prasa. un darbu var atrast, ja censhas, diezgan mierigi.
un ir diezgan daudz leetie lielveikali (lidl, aldi var but kads cits) partikas,
kur tochna var iepirkties pamatigi, izterejot neko. prieksh izdzivoshanas mierigi."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mc_
2005-03-30 16:04 (saite)
nu jautri gan tev iet, jaunaiz cilveek!!! bet skhiet,ka gonzallo vajadzeetu buut spaanim, jo Tomash tochna ir polju vaards (paarbaudiits) :)))) nu tad apsveicu ar istabu zaljos tonjos!!! :)))

(Atbildēt uz šo)


[info]weekend
2005-03-30 16:23 (saite)
ui ja

(Atbildēt uz šo)


[info]veerpiite
2005-03-30 21:08 (saite)
njaa...laikam jaanoveel naakamreiz vairaak veiksmes hamburgeru mediibaas!

(Atbildēt uz šo)


[info]andzha
2005-04-02 10:20 (saite)
Izklausās pēc romāna :). Ceru, ka tas tiešām ir izdomājums, nevis īstenība.

(Atbildēt uz šo)


[info]austrinjsh
2005-07-24 22:43 (saite)
Nezinu, vai kāds ir paguvis Tevi informēt - Ciba ir pārvākusies uz jaunu adresi http://klab.lv Viss paliek kā pa vecam, ir tikai jauna adrese. Tava ciba, attiecīgi, http://klab.lv/users/kozmens/

Vecā adrese journal.bad.lv kaut kad būs atpakaļ, bet nav zināms kad, jo beidzās termiņš, par kuru ir apmaksāta tā domēna izmantošana, un
īpašnieks neatsaucas...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kozmens
2005-08-09 20:37 (saite)
Paldies:) Man tieshaam neviens to nebija pateicis, starpcitu es ir Latvijaa!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nrk
2006-01-25 23:59 (saite)
Ko t' vairs neraksti, ak daiļais? ;)

Image hosting by Photobucket

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?