kovidiots ([info]kovidiots) rakstīja,
@ 2021-12-17 20:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pis tevi zirgs mazos nepārtikas veikalos, gnidrīt


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kovidiots
2021-12-17 20:28 (saite)
un tevis rešērotos formicas šērotos palagus (kur viņa ņem laiku to visu izlasīt, viņai ir 100 stundas diennaktī??), TL;DR

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-17 21:18 (saite)
Varbūt, ka formika prikolējās vnk uz šo cucku rēķina? Liek viņiem lasīt un domāt ka nav cucki. Wild ideja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kovidiots
2021-12-18 03:48 (saite)
wild, bet neatbild uz jautājumu, kur formika ņem laiku atrast un izlasīt visu to kontentu, vai varbūt viņa nelasa, bet viņas "virsraksti" un heštegi ir pilnīgi random?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-12-18 04:17 (saite)
Man liekas, viņa lasa latestus un tad kaut ko ātri sagūglē kaut kādus trāpīgus linkus pēc atslēgas vārdiem.
Bet es par daudziem cilvēkiem brīnos, kur viņi ņem tik daudz laika internetam. Ne tikai cibā, bet lai fb sekotu Gobzemam, taisītu visādas Gobzemes vai non stop kaut ko diskutētu twitterī . Un vel zinātu no galvas visus jaunākos pētījumus par omikronu. Gobzema soctīklu uzturētājiem tas vismaz ir apmaksāts darbs, bet viņu apņirdzējiem to laikam apmaksā vinu nabaga darba devējs ( cerams, viņi vismaz ir pašnodarbināti).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kovidiots
2021-12-18 15:32 (saite)
nez nez, es neesmu ievērojis korelāciju starp viņas postiem un pārējo kas notiek leitestos (atšķirībā no tā kā piemēram parodijkonti kā ingmers vai gnidrolops bieži iepostē kaut ko drīz pēc oriģinālu postiem) (bet varbūt es neesmu tik vērīgs kā tu), turklāt tie viņas linki ir no diezgan dziļām trušu alām, ko tā vienkārši nesagūglēsi, tiesa, dažkārt no vienām un tām pašām (substack), kurās varbūt tāda kontenta ir papillam un viegli atrast kaut ko ko paķert

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-12-18 17:20 (saite)
Ā, nu, es tiešām sen neesmu skatījusies neko, ko viņa postē savā blogā, kādu gadu vismaz; pirms gada biju vairākas nedēļas slima un skatījos visu pēc kārtas, gan hederas transvestīta videoblogu youtube, gan formicas kaut kādas republikāņu afroamerikānietes, kas visu sasniegušas ar godīgu darbu (facepalm). Ikdienā man tik daudz laika nav un jebkam video formātā vienkārši skrollēju pāri.
Es vairāk par to, ko viņa postē kaut kādās diskusijās, kur cilvēki par kaut ko runā un viņa iemet starpā kaut kādu tematisku linku, ne tikai par covid, bet dažādām tēmām (atkal - ļoti sen neesmu skatījusies, no cik dziļām trušu alām tas nāk, pieņemu, ka ļoti).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?