kora ([info]kora) rakstīja,
@ 2004-09-30 11:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kādu nedēļu kavējas reizes... Esmu jau paspējusi visu ko izdomāties, kaut gan var būt dažādi iemesli, kāpēc tā - nesen izslimojos, esmu pēdējā laikā arī panervozējusi, bet galvenā doma jau protams - kaut kas ir nogājis greizi un tagad esmu stāvoklī. Principā jau emocionāli bērniņam es būtu gatava, bet patreizējā situācija gan nešķiet tā piemērotākā. Šis nav īsti tas cilvēks, ar ko es gribētu bērnu. It kā mēs jau gandrīz gadu satiekamies un viņš ir jauks, mīļš un mums lieliski saskan dažās jomās, bet...
Vakar ar viņu parunājos par šo tēmu. Viņš teica, ka tikai priecātos, ja es tiešām būtu stāvoklī, es viņam esot ļoti mīļa. Ir patīkami, ka varu ar viņu rēķināties.
Būtu jau jauki tāds mazs knīpuks. Un tagad, kad māsīcām vienai pēc otras uzrodas bērniņi, pat pārņem tāda balta skaudība. Tomēr laikam jau es būtu priecīgāka, ja man būtu tā iespēja ieplānot un ar prieku sagaidīt bērniņu, nevis tā netīšām pie viņa tikt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esenga
2004-10-01 12:08 (saite)
kāds garīgais?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kora
2004-10-04 13:01 (saite)
šorīt veicu testu - pozitīvs. Garīgais tāds dīvains - brīžiem gribas raudāt, brīžiem priecājos. Ir reizes, kad jau aizdomājos tik tālu, kā bērniņš man uzdos visādus sarežģītus jautājumus. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Pozitīvs?
[info]esenga
2004-10-04 15:17 (saite)
Apsveicu! Būs forši!
Mazliet apskaužu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?