kokuaita ([info]kokuaita) rakstīja,
@ 2011-02-12 23:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
urā! sakūlu sviestu :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kokuaita
2011-02-13 00:02 (saite)
tā ir tipa tā pirmsstadija, kad viss tāds krēmīgs - kā par daudz sakults putukrējums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alcoholic
2011-02-13 00:09 (saite)
aha - un tad jāsāk sildīt, bet tākā es vienmēr to bļodu turu klēpī, tad man viss beigās sanāk kautkas starp putukrējumu un sviestu - tas ir tieši tā kā tam jābūt.

vecmammai vienmēr sajūsma, jo tikai daži to prot un pat viņai - pēc desmitiem gadu pieredzes tā bļoda jāliek sildīties uz krāsns pirms maisīšana var atsākties.
(noslēgumā "leitim" tiek piejaukts ļoti sīki sagriezts sīpols un tad tas tiek pasniegts ar vārītiem kartupeļiem)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kokuaita
2011-02-13 00:16 (saite)
jūs no suitu gala, vai? :)
jā, kad krējums pēc biezkrējuma pārtapa par tādu švammīgu masu, es iedomājos par a) sāli + dillēm, b) kaņepēm, bet man bija tas svarīgais uzdevums dabūt tomēr īstu sviestu. thnx par leiti, nezināju tādu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?