A ([info]klusums) rakstīja,
@ 2021-11-23 21:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja kolēģe pateiks, ka to Zsv haltūru nevar piedāvāt, sākšu sūtīt CV pa labi un kreisi. Situācija ir tāda, ka Covid noteikumu dēļ man ir jāņem atvaļinājuma dienas, jo visiem kolēģiem nesanāk stundas. Problēma gan tā, ka es esmu jau izbesījusies. Man BŪTU ko darīt mājās, bet [plašs žests] nespēju. (Galu galā tāpēc es eju pie terapeita, lai varētu savā nodabā sev vajadzīgās lietas darīt. Piemēram, izglītību.) Tās druskas, kas no mājām darbam jādara, nesilda sirdi un vispār es gribu darbu ar klientiem. Tad nu doma, ka varētu pie svešiem ļaudīm izklaidēties/pastrādāt. Janvārī jau citi kolēģi sāks ņemt atvaļinājumus (nāksies!!). Cerēju uz Ziemassvētku tirdziņiem, tur pat seni kontakti ir, bet nu nenotiek tač.

Es, protams, nezinu vai tas tiešām atrisinās šībrīža frustrāciju. Ideālā variantā varētu izmantot šo brīvo laiku... nu sev. Vēl arī varētu izveikt random izklaides, nu sabakstīt izklaides ar bijušiem un potenciālajiem mīļākajiem, kaut kādus pasākumus apmeklēt, satikt cilvēkus (it īpaši tāpēc, ka nu jau pat salīdzinoši var + tikko izslimoju, vispār jūtos neuzvarama :D ). Bet no vienas puses mazliet kauns uzbāzties ar savu kompāniju pandēmijas viducī. (Ja cilvēkam pofig, es nezinu vai gribu cilvēku satikt vispār, ja cilvēkam nav pofig, nu tad... nu tad prātīgi ir netikties. :D )

Turklāt darbs ir lielisks brīvā laika pavadīšanas laiks! It īpaši, ja patīk! Un man pavisam godīgi patīk darbs ar klientiem! Pavisam, pavisam godīgi. Nezinu kāpēc tas tiek uzskatīts par kaut ko ārkārtēju, bet acīmredzot, tad tā ir mana unikālā labā īpašība. Pamata valodu paku (en,rus) pārvaldu pietiekami labā līmenī (viens gana brīvi, otrs pamata sarunvalodu), ja nu kādam te ir interese.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?