A ([info]klusums) rakstīja,
@ 2021-07-09 12:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šorīt klausoties krievu roku (atvēsinoša mūzika) iedomājos, ka vajadzētu uzkačāt savu krievu valodas līmenī. Man tas ir prastas sarunvalodas līmenī. Pamācīties un tā. Un tad es atcerējos. Ko gan es mēģinu apmānīt? Nu nebūs! Tā ir viena no 1001 lietām, kuru gribētu/vajadzētu, bet nebūs.

Par to es jau rakstīju citur, bet domāju par to gana bieži.

--------

"konsekventā funkcionāla pieaugušā stāvokļa uzturēšanā"
Ak, šis var būt tik nogurdinoši! Es nesaprotu, kā cilvēki, kuri ar visu tiek galā, to dara! Es esmu tik daudz izmetusi no savas dzīves tik vien tāpēc, ka man tam nav mentālās enerģijas un parastās enerģijas! Krāsoties, ķermeņa skaistumkopšana, nu tur krēmi un kas tur, taisīt matus, regulāri uzturēt ķermeni bez spalvām+/-, drēbju gludināšana vai vismaz sakārtošana, caurumu aizlāpīšana, dzīvojamo telpu uzturēšana tīrībā un kārtībā, vienmēr nomazgāt netīros traukus, grāmatu lasīšana, sportošana, veselīgas un regulāras maltītes, ēdiena sagatavošana darbam, rokdarbi, trenēšanās lietām, ko es gribu mācēt. Nu tas tā, kas pirmais nāk prātā.

Tā vien šķiet, ka pieaugušā ikdiena ir ar 1001 lietu, kuru padarīt un spēt izsekot. Un kur vēl enerģiju tam visam! Jā, es gribētu, piemēram, krāsoties regulārāk, izskatīties smukāk un interesantāk. Bet nu...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?