A ([info]klusums) rakstīja,
@ 2021-05-04 13:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Biju pie psihiatra. Pateica, ka UDS ir moderni šobrīd, vārdsakot, neko pret to viņš man nedeva. Bet to, ka trauksme varētu būt mana pamata problēma viņam gan bija pamats izspriest. It īpaši, kad uzzināja manu nestabilo bērnības situāciju (nav stabilas dzīvesvietas un aprūpes personu). Nu lūk. Izrakstīja man Noofen, tas ir tas pats Phenibuts, ko pasūtīju no Amerikām*. Ok, ārstēsim trauksmi. Un es pat viņu saprotu, trauksme samazina koncentrēšanās spējas, tas, ka man ir grūti koncentrēties, mierīgi var būt arī trauksmes blakusprodukts. Šeit par to interesanti.

Bet kas ir vēl interesanti, man pateica, ka man ir šizotipiskasa personības iezīmes nedaudz. Viņam kā arguments strādājot arī tas, ka man Fluanxols palīdzot, tas esot labs rādītājs (btw - no fluanxola kā saprotu, es esmu pieņēmusies svarā, pirmo reizi dzīvē to lietoju vairākus gadus pēc kārtas, iepriekš bija pusotrs gads max un tad pauze). Bet nu arī, manas nelielās ezotēriskās pārliecības arī esot tāds kā indikators, es, protams, atvainojos, bet kad puse no Latvijas iedzīvotājiem saņems diagnozes, tad varbūt es ticēšu. :D Turklāt es par pamatu ņemu zinātniski pierādāmo un manas ezotēriskās pārliecības ir mana izklaide, kas nevienam neko ļaunu nedara! Visādas vakcīnrealitātes un daudzi man zināmie ezotēriķi ir ar daudz nekritiskākām pārliecībām + arī paranojas ar valstiskām sazvērestībām. Pff! Bet nu labi, kaut kādas iezīmes ir gan. Interesanti man likās "uncomfortable in relationships", kas ir ļoti, ļoti trū. Un tikai ar cītīgu darbu ar sevi tagad ir labāk. Es nezinu kā normāli cilvēki var netīšām izvairīties no attiecībām līdz 28 gadu vecumam. Un tas, ka pusi no dzīves man nav bijis tajā momentā draugu. "Since people with this disorder have difficulty picking up on social cues, it is often necessary to teach specific social skills, for example, explaining that certain behaviors may be seen by others as rude or off-putting." Šis savukārt ļoti par mani no šejienes. Un jebkurā gadījumā man ir maigais variants, nav tā, ka šis man dikti liktos kaut kā... nez, nozīmīgi. :) To, ka esmu dīvaina un mani uztver kā dīvainu, es zinu sen.

Ai, nu jā, pēdējā laikā mani mētā pa visādām diagnozēm.

*Par šo vispār interesanti. No Amerikām ar piegādi 11USD man tas izmaksāja 22EUR. Lai to pašu daudzumu nopirktu Lv aptiekā - 44EUR. Un tas ir par 60tabl./kaps., kas man pietiek ar jaunajiem norādījumiem 20 dienām. Nākamajā reizē sūtīšu 180 kaps. burciņu, kas šo cenas atšķirību padarīs tikai vēl lielāku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?