A ([info]klusums) rakstīja,
@ 2021-03-24 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:a man ir viedoklis

Twiteris kaut ko vārās pa vakcīnām. Dikti cieši nesekoju, bet ir vieni, kuriem besī(???), ka citi vakcinējas. Šķiet vairāk būtība tajā, ka tiek uztverts, ka nav godīgi, jo kaut kādi jaunieši ar kaut kādām slimībām ir pirms večukiem. Otri atkal dikti sašūt, kā var iedomāties besīties, tās slimības taču nopietnas, kauna nemaz nav!!!1 Es joprojām neesmu iedziļinājusies, kuras ir tās slimības, kuras "tagad drīkst", bet tur varētu būt iemesls negodīguma izjūtai, jo ne jau viss uz kovidu krīt. Nē, nu tas, ka esi grāmatvede slimnīcā vai ministrs, tur toč krīt. ;) Man patika kāda cilvēka atzīšanās - nē nu škrobīgi ir, ka citi svarīgāki nav dabūjuši, bet es tomēr neatlikšu savu rindu dēļ nesakārtotas sistēmas, ja jau man zvana.

Un sistēma ir tik ļoti bardakā, ka es jau vairs pat nesekoju līdzi vairs nekam (vienīgi cibas covid totalizators!) un man pat sašutumu nekas nespēj izraisīt. :) Meh. Kaut kā prieciņš, ka mazliet kaut kas kustās uz priekšu, prieciņš arī par tiem, kas poti saņēmuši. No rīta teicu, ka mazliet, mazliet balta skaudība, bet vēlāk sapratu, ka pat tā mazliet, mazliet un baltā ir tāda teorētiska skaudība. Kaut kā vienalga. Viss kovids ir pārvērties par fona troksni. Un arī viss bardaks saistībā ar to.

UPD. Ir tā kā nojautu. Arī šizofrēnija un bipolārie ir vakcinējami tagad. Es pilnīgi saprotu, ka ir zobs, ka šādi tagad vakcinējas, it īpaši, ja pirms paša vecmāmiņas 90+ (piemērs izrauts Twiterī). Man ar neliekas prātīgi, bet nu bet... mans lielākais viedoklis ir, ka man ir vienalga/apnicis, jo nu meh, cik var?



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?