klikata ([info]klikata) rakstīja,
@ 2008-04-26 12:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
baznīcas zvani zvana jau 5. minūti pēc kārtas. uzņēmu laiku.

bet, intersantajā diskusijā un vienlaicīgi arī plānojot savas finanses, joprojām apzinos, kādā dimbā ir Latvija. mēs ejam līdz eiropai cenu ziņā, kas ir apmēram vienādas Vācijā un Latvijā. labi, dzīvokļu īres cenas atšķiras pamatīgi, par labu Latvijai. bet tomēr. te vidējā alga par stundu ir virs 24 eiro, kkur uz 28 man šķiet, ja pareizi atceros, bet mums - 4 eiro pa stundu. un tā ir vidējā. tad, pasakiet man lūdzu, kādu labumu tā ES mums dod???? jā, savādāk nevarēja, es pilnīgi saprotu, ja nebūtu ES, tad dievs viņ zina, kur tā LV atrastos. bet bedrē mēs esam tā kā tā. un man tas liekas drausmīgi skumji. un risinājumu es neredzu. jo, lai ko arī darītu, vienmēr kāds kaut ko nolaidīs greizi - valdība vai eirorāti. abi divi pareizi un par tautu domājot galīgi vienotu, labu lēmumu nepieņems.

un tāpēc es domāju - vai ES dod lielāku labumu mazajām vai lielajām valstīm? un, jautājums, kas man šķiet svarīgāks, kas drīzāk ir hipotēze - ja arī ES dod lielāku labumu mazajām valstīm, tas būtu iespēju ziņā un tikai no pašas valsts varenās un gudrās [ha! ha! ha!] valdības ir atkarīgs, kas tad īsti notiksies.

gaidu veidokļus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2008-04-28 01:17 (saite)
vienīgais iemesls, kāpēc biju par ES, ir mans cerību un naivuma un bērnišķīgas ticības pilnā nostāja, ka pamatdoma tam visam taču laba - apvienoties tautām - ne jau tā kā padomju laikos, nē, un arī ne globalizējoties, nē, katram jāsaglabā sava identitāte tieši tāda kāda tā ir, bet tas garīgais aspekts... palīdzēt mazākajām tautām, atbalstīt zemnieciņus utt. viss labais, ko pie sevis domāju... žēl, ka realitēte ir pavisam savādāka, bet es cerību nezaudēju, vismaz cenšos! Ai, nu cilvēks ir galīgi nespēcīgs visu šo stulbo problēmu priekšā, galu galā jāatzīst vien ir, ka bez Dieva nu nekādi te nevar!

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?