kkmi ([info]kkmi) rakstīja,
@ 2007-08-30 23:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pasākumu plāns

Tā ātri-ātri, kamēr kāda šķietami nopietnāka vajadzība nav piesitusi kāju pie zemes, sapirkāmies teātra biļetes:

JRT biļetes mierīgi nenopirkt - vismaz tām izrādēm, kuras vēl neesmu redzējis, bet gribētu. Paldies saku vispirms ārzemju žūrijām un pēc tam Rīgas glancētajiem sieviešu žurnāliem.

Savukārt, Skatuve pagaidām piedāvā tikai kaut kādu viesu viesizrādes septembrī. Droši vien labas. Bet tas, ko es gaidu, ir kaut kur solītais (liekas) jauns Krilova uzvedums. 2i viņa gabali pagājušājā sezonā bija absolūti briljanti (Kaukāziešu krīta aplis Skatuvē un Sarunas kaimiņistabās Nacionālajā). Pat tādi kā nepietiekami novērtēti briljanti



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vedjmah
2007-08-30 23:59 (saite)
man atkal šķiet, es nomiršu nesapratusi :( neko no tā visa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

nekad nesaki nekad
[info]kkmi
2007-08-31 00:06 (saite)
AFAIK, Tu neesi tik veca, lai par to varētu būt cieši pārliecināta. Piem. ja man kāds 5 gadus atpakaļ teiktu, ka es nopietni apsvēršu iespēju kļūt par RCB klientu tā vienkāršā iemesla pēc, ka trimdas latvietim G.Janovskim ir iznākuši padsmit sējumi bet nelaimīgā kārtā ne visi ir vairs pieejami veikalos - tad es laikam pasmietos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: nekad nesaki nekad
[info]vedjmah
2007-08-31 01:06 (saite)
akdies, bez maz vai sajutos līdzatbildīga [dēļ vectēva grāmatskapja], ka tas Janovskis nokļuva tev nagos.

Nu kas tur ir? Pastāsti man.
Protams, kad es lasīju to Sōlu un to miglu pār kurieni tur, man bija labi ja 16. Bet nu. Depresņaks, bļa. Nekā dzīvi apliecinoša. Jā, mana vecmāmiņa slēpās pagrabā 1949. gada marta izskaņā, lai Jurītis nepiedzimst vagonā, ibio, bet nu. Tas mani nepiespiež mīlēt Raini, etc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: nekad nesaki nekad
[info]kkmi
2007-08-31 09:36 (saite)
Tas no skapja man bija #3 Janovska gabals. Jā, "Sōla" un "Pār Trentu kāpj migla",protams, ir tādi skumjāki gabali. Pa savam. BET. Redz, piem. man ļoti patīk Sodums Dz. Ļoti patīk. Un to nākamo solīto gabalu par dzīvi Amerikā ļoti gaidu. Tomēr īstenībā Sodums ir diezgan pats sev līdzīgs visos romānos. Janovskis turpretī ir ļoti dažāds. Viņš ir daudzveidīgs. Pamēģini, piemēram "Helmī" (4.sējums) vai "Kur sunim vieta" (2.sēj). Pie Janovska es nokļuvu caur Jāni Veseli :) Bet tas ir garš stāsts - pa ceļam es vēl pārīti lasāmu autoru piefiksēju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: nekad nesaki nekad
[info]vedjmah
2007-08-31 01:10 (saite)
a RCB ir kruta! respect :) [aplūkoju www]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?