Neparedzēta reakcija - [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 8th, 2018|12:38 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:July 8th, 2018 - 10:53 am
(Link)
Kaut kā visu bērnību dzīvojot kāreiz blakus Lienes/Avotu stūrim tādu baisi īpašo mutes sišanu nemanīju. Iespaids bija vairāk par nosacīti profesionāļiem - alkohola tirgotāji(jo atceramies, ka viens no galvenajiem rūpaliem bija nopirkt legāli alkohola pa dienu un pārdot naktī 5x dārgāk), prostitūtas, tas ja.

Bet vēl 15 gados teju katru vakaru ejot pie drauga tieši Avotenes otrā galā, un pēc tam nakti ejot mājās, pa 3 gadiem tikai 1x mani mēģināja kaut kur pa ceļam ievilkt, bet pietika izraut piedurkni un vnk iet tālāk.

Tiesa gan tas bija pats 90o pirmsākums, es pieņemu, ka 90s kā tādos bija vājāka policija un lielākas dauzoņu bandas - bet domājams, visos rajonos.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 8th, 2018 - 02:11 pm
(Link)
"Iespaids bija vairāk par nosacīti profesionāļiem - alkohola tirgotāji(jo atceramies, ka viens no galvenajiem rūpaliem bija nopirkt legāli alkohola pa dienu un pārdot naktī 5x dārgāk), prostitūtas, tas ja."

Hmm kad es tur dzīvoju šmigu varēja mierīgi nopirkt arī pēc 10tiem, īpaši tajā Degalvielas nočņikā pie pieturas, no dusmīgās vienmēr smēķējošās vecenes. Da i vēl tur bija krutkas točka uz Lienes. Tāds rūpals kādu apraksti vispār liekas bezjēdzīgs pat tagad, jo tik pat labi var aiziet uz bāru, kur arī būs n-reizes dārgāks, bet pieejams.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:July 9th, 2018 - 09:33 am
(Link)
Izklausās, tu tur dzīvoji acīmredzot pēc neatkarības atgūšanas.

Līdz tam tur oficiāli varēja nopirkt šmigu tikai dzērienu veikalā, kas bija viens uz 10 kvartāliem un kur tirgoja no 10-~19.

Nočņiki nebija, un bāri bija mazskaitlīgi, un tajos laida iekšā pēc deguniem.