Neparedzēta reakcija - Medusmaize, tik tiešām! [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Medusmaize, tik tiešām! [Apr. 29th, 2015|12:45 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:April 29th, 2015 - 01:08 pm
(Link)
Ar nepacietību gaidu, kādus vēl atklājumus ķīmijā veiks izglītotie yogi.lv autori ar pieredzi naturopātijā un iridioloģijā. Taciņa šķiet iemīta, pirms dažām dienām bija arī raksts par briesmoni raugu: http://apollo.tvnet.lv/zinas/raugs-navejoss-ierocis/690021
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:April 29th, 2015 - 01:44 pm
(Link)
Ak! "Rauga gatavošanas tehnoloģija ir baisa un pretdabiska."

Jo maizes cepšana vecmāmiņas lauku krāsnī ir dikten dabiska tehnoloģija. Tāpat, kā miltu malšana. Tāpat, kā graudaugu audzēšana.
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:April 29th, 2015 - 01:46 pm
(Link)
Nu tak!
[User Picture]
From:[info]kramers
Date:April 29th, 2015 - 02:21 pm
(Link)
Klaja pretruna!
"Patogēnās mikrofloras dēļ tiek traucēta visu gremošanas orgānu- kuņģa, aizkuņģa dziedzera, žults pūšļa, aknu un zarnu trakta darbība. Kuņģi no iekšpuses klāj gļotains, pret skābju iedarbību noturīgs apvalks. "

Sārmi naši vsjo! Značit gļotas mums palīdz.