kjerpis ([info]kjerpis) rakstīja,
@ 2012-07-15 23:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:plānojošs
Mūzika:James

pret straumi
Man būs franču mašīna. Nu, precīzāk, tad, kad radīsies iespēja pie tādas tikt (kas, savukārt nav arī pēc gadsimtos mērāma laikam sprīža). Man riebjas vidējā latvieša sajūsma par bmw/audi/vw. Man tas liekas tik mietpilsoniski (man pat nav racionāla argumenta, kāpēc es tā uzskatu). Es pat sliecos piekrist kaut kur un kaut kad lasītajam viedoklim, ka sensenos laikos vietējie auto remontētāji (es vairos lietot šo smalko apzīmējumu "servisa meistari") esot iemācījušies labot pāris veidu vācu autiņu, izplatījuši tautā viedokli/baumas, ka šīs nu ir tās labākās mašīnas, un - aidā! Statistika ir tāda, kā ir.
Ieslēdzot tādu praktiski reālistisku sapņošanu, esmu domās sev jau izauklējis Renault Scenic. Tādu melnu, ar smukiem diskiem un vēlamām jumta sliedēm, lai var velo turētāju piemontēt. Nu, ok, izklausās jau arī drusku mietpilsoniski varbūt. Bet, ņemot vērā manu vecumu (katrs otrais mans vienaudzis siekalojas, ieraugot bmw m3, audi s4 vai kaut ko tamlīdzīgu) un ikdienā apkārtesošo cilvēku nievājošo attieksmi pret franču autoindustriju, es domāju, ka šī izvēle ir tieši laikā. Auto-hipsterisms, tā teikt. Un dizaina nozīmība.

Ja kas, es patiesībā tajos senajos laikos, kad varēju atļauties braukāt apkārt, biju visnotaļ apmierināts, ka man ir tāda kantaina skandināvu kaste kā volvo.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mufs
2012-07-16 20:57 (saite)
tikpat subjektīvi kā Tavs viedoklis - es nekad mūžā vairs negribētu franču mašīnu, tā visa ņemšanas per ž** ad astra ar visām superfīčiņām,kas nemitīgi noplīst un nebūt ne tādiem sīkumiem,kas noplīst. ok,tas nebija reno, bet gan citrons, taču man viedoklis noformulējās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kjerpis
2012-07-16 23:05 (saite)
Nu be tieši tā - katram sava pieredze :) visticamāk, ka man pagaidām tikai dizains visu nosaka, ne praktiska pieredze.

Bet ar volviķi noteikti nav labāk kā ar citronu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mufs
2012-07-16 23:25 (saite)
ja? man redz atkal liekas,ka ja man būtu tik daudz kāposta, noteikti ņemtu volvo. bet nu nekas, manai mickai ar nav ne vainas- nekādu lieku ekstru un motors tāds,ka nesagribēsies pa šoseju gāzt, jo kā virs simts, arī apgriezieni iet krietni pāri 3

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjerpis
2012-07-16 23:39 (saite)
Nu man bija tiešām pagadījušies 2 slikti eksemplāri, kas par marku kopumā nevar daudz ko pateikt. Vienam lūza piekare nepārtraukti, otram niķojās motors (gāzes iekārtas dēļ).


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?