Ķērpis ([info]kjeerpis) rakstīja,
@ 2010-01-20 16:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dzirdot runas, ka pirmajā nedēļā akadēmijā nekas nenotiek, biju domājusi, ka tas dēļ studentu slinkuma. Izrādās, man ir jāpārvērtē savas pašsaprotamās lietas, jo tas tomēr dēļ pasniedzēju slinkuma. Tā nu slinkoju mājās, jo dēļ tās vienas lekcijas takš neiešu no mājas ārā kustēt, īpaši ar savu slotaskātu mugurkaula vietā, kurš nevietā galvā iedūries. Es jau nesūdzos, protams. Mani vairāk uztrauc, kā es celšos tajos 7os tad, kad tur kaut kas sāks notikt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sii
2010-01-20 16:23 (saite)
ō, es pirmajā semestrī cēlos 7os ar prieku, otrajā semestrī - vienkārši cēlos, trešajā - sākumā negribīgi piespiedu sevi celties, pēc tam vairs necēlos, pēdējā tagad laikam nebiju uz nevienu agro lekciju. fui, kauns! lai gan nē, tikai mazliet kauns - par tām lekcijām, kas interesantas; diemžēl ne visi pasniedzēji spēj norunāt savu lekciju tā, lai nepiemetas galda knābāšana. bet, ja jāknābā galds, tad jau tāpat nav nekādas jēgas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kjeerpis
2010-01-20 16:41 (saite)
Man zīmēšanas ir tikai no rītiem. Un tur sēž modeļi. Man nav pat iespējas - 4 rītus ir zīmēšana un vienu rītu lekcija, kur jāpierakstās, bet to vienalga bastoju. Bet zīmēšanā situāciju, kad nākamnedēļ tjip skates, bet man tad zīmējumu nav nekādu, arī kaut kā negribas piedzīvot. Būtu lekcijas, bastotu :D Ij īpaši sirdsapziņas pārmetumus nejustu. Es nevaru piecelties un viss. Un jo vecāks palieku, jo vairāk nevaru

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?