обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[5. Sep 2008|18:18]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
mana autoskola pagaidām, kamēr man vēl nav izsniegta foglia rossa, sastāv no teorētiska blablabla, ko patlaban pamatā izmantoju savu it.val zināšanu bagātināšnai, jo tās ceļazīmju štelles man tā kā vairāk vai mazāk ir skaidras. un tur ir tā - tāds neliels kabinets aprīkots ar visādiem brīnumiem, kas netiek izmantoti; viens elviss preslijs priekšā, tālāk seko kādas 8 skolnieces.
un es.

kombinācija pa rubli.

(tagad jāpadomā, nez, kādu ziņu dievs man vēlas pasniegt ar šādu piedzīvojumu manos sasodīti godājamajos gados)
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:5. Septembris 2008 - 18:26
(Link)
vaj, es tak dabūju tiesības itālijā, no A līdz Z :) pilnīgi romānu varētu uzrakstīt vai 14 sēriju operu
From:[info]kinskis
Date:5. Septembris 2008 - 18:36
(Link)
aha, to es dzirdēju - krii, ja nemaldos, kādu mirkli pirmīt uz viena līdzīga satura pxtu ieminējās. man arī būs no A līdz Z, turklāt itāliski. tagad būs steigšus jāiekārto šim pasākumam nepieciešamais vārdu krājums.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:5. Septembris 2008 - 18:41
(Link)
man ar itāliski, savādāk nevarēja.
galvenais atceries: rallentare per evitare tamponare - tas der visām ceļazīmēm un visiem gadījumiem
tamponare nav tas, ko varētu padomāt, bet iemaukties pakaļā otrai mašīnai.
es sāku bez kādas pieredzes itālijā un automākslā, līdz ar to man šis process bija sāpīgs un nevaldāmiem atklājumiem bagāts.
From:[info]kinskis
Date:5. Septembris 2008 - 19:03
(Link)
vispār smieklīgi - pie tā tevis minētā rallentare - skolā māca tieši to, ko esmu novērojis dzīvē, proti, ka galvenais ceļš nekādas drošas priekšrocības tev nedod. rallentare, kā izrādās ir nepieciešams pie jebkuras situācijas maiņas - pat ja tiek signalzēts krustojums, kurā tev ir priekšroka - jo allaž varot kāds iznesties laukā pilnā ātrumā, nerēķinoties ar zīmēs paredzēto notikumu scenāriju. pieiedams jautājumam formāli, tādējādi šodien atbildēju nepareizi uz vienu jautājumu, ko man uzdeva, lūk. minētās kompānijas priekšā tādējādi jutos divtik neērti.

tā ka tev taisnība, galvenais likums aprobēts :)
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:5. Septembris 2008 - 19:15
(Link)
nuja - kad tev prasīs, kas jādara pie šīs zīmes - 90% gadījumu der dziļdomīgs rallentare. izņemot to, kur jāsaka: non mettere fiammiferi dal finestrino. tad vēl prasīs: ko nedrīkst uz autostrādes. pareizā atbilde: nedrīkst braukt atmuguriski. arī dzīvniekiem mugurā pārvietoties nedrīkst.
bet nav TIK viegli: es pamanījos 1. braukšanas eksī izkrist. jo man bija vislaik mācīts braukt pēc komandas: a destra, a sinistra, diretto. gaidīju, ka notiks tāpat. bet eksāmenā bija stindzinošs klusums un brīvība braukt kur vēlos. un tad es iebraucui vienā laukumiņā, kur virpulīga satiksme - nu un apjuku.