обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[8. Dec 2014|15:42]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
par neseno runājot, ķeksītis pie "aizbraukt uz moriseju, neesot noklausījies viņa pēdējo plati". pat tā, ka pat ne 1x. skabouse un zane, proms, noklausījušies un ar viedokli. es kā lohs. viņi klausās dīzeri, es spotifaju, zec vai, fakjū spotifaj. šodien pārvācos uz dīzeri. izgāšrundenlondonā un pat šoportovasarā ar pixies, šķiet, arī bija līdzīgs stāsts. šodien paziņkāroju pie platēm, ko drowned in sound uzskata par 14.gada debijām. spotifajā sūkājami burkāni, kamēr dīzerī viss klārs un cetkins.
o2 bija kaut kāds transgalaktiskais hubs ar visu moriseja sērojošo palicēju pulku, kad pie enkuru vispirms nospēlētā asleep istījās, ka viņš pa staru kūli tūliņ dosies artodieviņ.
pēctam 4atā nogājām ziemeļgrīničas nākotnes apbūves maliņā, pie parkplača un pie gluži kā šim nolūkam radītas betona virsmas zem skumju plīvura izbomžojām pārīti tesco privat lable ipas, kas bija tīrākās hujipas un tādu pašu 3* brendiju, vērodami pusplikas, miesās brangas visu rasu meičas, kas, klibodamas uz 2 sprīžu papēžiem, zuda kaut kādā tumsā uz kaut kādu tumšu disko.
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]karmena
Date:8. Decembris 2014 - 16:11
(Link)
Jā, dīzeris vislabākais.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:8. Decembris 2014 - 16:12
(Link)
Deezer mani nesen patīkami pārsteidza ar paziņošanu, ka manis iefavorītētajam ārtistam ir pre-release track no vēl neiznākuša albūma. Un ar prieku to gabalu arī noklausījos. Pats ārtists šo gabalu ielika feisbukā pāris dienas vēlāk. Ir visādas protams lietas kas krīt uz nerviem tīri no deezer usability viedokļa, vai ka nav lv 90to gadu unģika, taču arvien vairāk jūtos ka 6.99eur/mēn ir vērtīgi iztērēti, jo ik mēnesi atklāju kādu jaunu grupu vai albūmu kas patīk un par ko neko iepriekš nezināju.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:8. Decembris 2014 - 16:16
(Link)
ā un vēl besī tas ka nav shellac. bet shellac nav arī spotifaijā.
From:[info]kinskis
Date:9. Decembris 2014 - 09:45
(Link)
jā, nav nekur.