Comments: |
šitie jau badā nedzīvo, neapolē uz katra stūra pa "čili zirņ'ar'speķ", "lulū zirņ'ar'speķ", "vairāk saules zirņ'ar'speķ" utt.
attīstīta gaume, vārdsakot, haltūru necietīs arī ja sanāktu badoties.
..man gan ir pilnīgi vienalga, kā garšo ēdiens. Ja vien tas ir patīkama cilvēka roku gatavots, esmu gatava ēst pa sūdus..
nu kur nu uzreiz tik cieti :)) varēji teikt - mannā putru, pienu ar medu un plēvi, mencu galvu zupu..
..man vnk gribējās, lai mana nostāja būtu saprotama jau ar pirmo reizi - tā teikt, lai nerastos domstarpības par to, cik man tas svarīgi un cik tālu esmu gatava tādēļ iet. Patiesībā es īsti nesaprotu tos cilvēkus, kuru galvenā vērtība ir piebāzt pilnu kuņģi ar kaut ko garšīgu. Lai cik labi būtu pagatavota maltīte, tā var iesprūst rīklē un radīt aizcietējumus, ja to pasniedz nepatīkams cilvēks, un otrādi - ir bijušas reizes, kad esmu ēdusi piedegušus un apetīti nerosinošus ēdienus, taču tikai tāpēc, ka cilvēks ir centies, esmu to darījusi ar smaidu uz lūpām, jūtoties tik labi, cik vien iespējams..
| From: | kinskis |
Date: | 4. Jūlijs 2008 - 17:53 |
---|
| | (vēlreiz pie jūzepikžas atgriežoties:) | (Link) |
|
šāda sejas izteiksme tātad rodas, kad tos labos ēdienus tev pasniedz ļaudis, kas tev nepatīk, savukārt savukārt tie, kas tev patīk, ēst taisīšanu īsti nepieprot.
| | Re: (vēlreiz pie jūzepikžas atgriežoties:) | (Link) |
|
..šāda sejas izteiksme ir gala rezultāts abiem variantiem:D..
| From: | kinskis |
Date: | 4. Jūlijs 2008 - 18:34 |
---|
| | Re: (vēlreiz pie jūzepikžas atgriežoties:) | (Link) |
|
vai nu jāspļauj ārā, vai aizcietējumi :))))))))))))))))))))))))))))))
| | Re: (vēlreiz pie jūzepikžas atgriežoties:) | (Link) |
|
..tieši tāpēc man ir mūžīgais gavēnis:D.. P.S. Nesūdzos - vismaz pasmaidīt varu:))
From: | kinskis |
Date: | 4. Jūlijs 2008 - 18:44 |
---|
| | Re: (vēlreiz pie jūzepikžas atgriežoties:) | (Link) |
|
tu neesi kauli un kambaris šitā dzīvojot?
| | Re: (vēlreiz pie jūzepikžas atgriežoties:) | (Link) |
|
..oi, nē - man ir daudz dabisko rezervju, kuras mēneša pirmajās dienās tiek atjaunotas ar uzviju:D..
man garšo mannā putra, piens ar medu & plēvi, & zivis es vispār patērēju da jebkādā veidā;
atcerējos "nabagēdienu" - pienā sautētas sīkas reņģītes ar sīpoliem, ņamm
lūk, tādu nabagēdienu man gan līdz šim vēl neviens nav brūvējis. bet gan jau garšotu labāk par .. teiksim, baccala (kuru ēst var, bet ..khm.. tikai kultūrvēsturiskos nolūkos, romas ebreju geto restorānos vai lisboa).
kas ir baccala?
bet nu vārdus par visa veida zivīm ņemu atpakaļ, mani vēl pārsimt km no Rīgas gaida zviedru pūdētās siļķes :))) Varētu sākt stavkas likt - es viņas, vai viņas mani.
nu tur ir diezgan sarežģīti - šitotezivi, mencu vārdā (šausmīgi smējāmies rīgas skajā par to, ka viņi to bija nokristījuši par bakaļavu, izejot no portugāliešu izrunas) nozvejo kaut kur ziemeļos pie norvēģijas, pamatīgi sasāla un izkaltē. tad ved kā pagales uz portugāli, spāniju, šis tas nonāk arī itālijā. tad šajā galā viņu kādu dienu mērcē, ik pēc stundas mainot ūdeni, lai to trako sāli dabūtu prom, un tad gatavo kā svaigu zivi, jo tad viņa atgūst zivs mīkstumu un struktūru. bet garšo pēc izmērcēta filča vāļinka. ja tā piekasīgi ņem.
un haizivi, kas īslandē tiekot ēsta jēla, esi kaut paostījusi? smaka kā formalīnā mērcētam anatomijuma eksemplāram. par siļķi rinājot, arī vēl nav nācies nomēģināt, toties viens draugs no zviedrijas lauku rajoniem atveda tādu "Baska droppar", vērmeļu šņabi, ko tām siļķēm šaujot virsū. lūk, reiz te pa izsalkumu biju sarijies vecu gaļu, t.i., pirms sāku ko nelāgu sagaršot, daudz jau bija iekrāmēts. uzšāvu šito pa virsu, un viss kārtībā. no brīva prāta, tiesa, pielnīgi nedzerams. | |