обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[24. Jan 2012|10:40]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
From:[info]unpy
Date:24. Janvāris 2012 - 14:53
(Link)
Es jau par to pašu, līdz ar to jau arī tas nav īsti nopietni uztverams:))
From:[info]divi_g
Date:24. Janvāris 2012 - 14:54
(Link)
... kā ierasts, diskusijas priekšmets ir palicis kaut kur aiz horizonta.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:24. Janvāris 2012 - 15:15
(Link)
ja nebūtu īsti nopietni, tad nebūtu visādu pašnāvību vai uzvarētu tiesas prāvu troļļošanas sakarībā. Ir kaut kāds sadzīvisks līmenis, kur uztvere un 'sagremošana' tiešām ir atkarīga no katra paša mentālajām spējām, bet ir arī kkāds klīnisks līmenis, kas varbūt ļoti traucējošs un pat krimināli sodāms.
From:[info]unpy
Date:24. Janvāris 2012 - 15:25
(Link)
Uzvarētas tiesas prāvas nekādā ziņā nav rādītājs, ir taču uzvarētas arī par to, ka uz kafijas krūzītes nav uzrakstīts "uzmanību, karsts". Skaidrs, ka ir iespējama mērķtiecīga vajāšana, kas cilvekus var novest līdz pašnāvībai, bet tas jau ir pavisam cits līmenis, tik tiešām klīnisks, un tam jau ir citi apzīmējumi, nezinu, "mobings", piemēram, un attiecīgi KL panti.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:24. Janvāris 2012 - 15:30
(Link)
mobings ir kolektīva pieeja.

kā arī, banāli izsakoties, troļļiem nekas nav svēts, piemēram, saņemt kkādas cūcības un jēlības tuvinieku nelaimes vai nāves vai kkādu citu ciešanu gadījumā var būt bezgaumība, bet var būt arī ļoti mērķtiecīga troļļošana.
From:[info]unpy
Date:24. Janvāris 2012 - 15:36
(Link)
Piekristu, ja tas būtu tik šauri definējams, tur jau tas sāls, ka par "troļļiem" interneta vidē, cik esmu novērojis, mēdz nosaukt dajebkuru, ar kuru nav kopīgs viedoklis vai pasaulesskats. Pārāk plaša un pārāk vāji definējama, bet ļoti viegli apbirkojama tā kopa sanāk, lai tāda reāli eksistētu. Ja kāds tevi nosauc par "trolli", nav iespējams pierādīt, ka tāds neesi, jo viss balstīts nosaucēja subjektīvajās izjūtās. Proti, lielākais trollis sanāk tas, kurš kādu par trolli nosauc:))
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:24. Janvāris 2012 - 15:46
(Link)
man šķiet, ka lennay te iepriekš ļoti precīzi to nosauca: Kompulsīvi obsesīva apzināta ļaunprātīga kacinašana. Nav tādu svētdienas troļļu vai mazliet troļļu.