обои - subjektīvas piezīmes [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

subjektīvas piezīmes [8. Aug 2011|12:00]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry


DAS SONNTAGS LEGION: iecerēts laikam forši, bet nespēju skatīties uz to blondo čellisti, kas sēdēja skatuves centrā un cieta cietām acīm. kauns bija skatīties (kā simamuram viņa pēdējos ierakstos). izturēju līdz 2. dziesmas pusei.
SPANXTI (lit): mazliet labāk. neviens necieta, bet lietuviešiem kaut kā neraksturīgi pārāk ziemeļnieciski. izturēju 3 skaņdarbus.
VOICEKS VOISKA ORCHESTRA: mistika ar skatuves izvēli. kamēr leiši uz lielās skatuves, šķiet, pārsala, voiska grūstījās uz mazās, un fani izmīdīja zāli. pirmā vērā ņemamā performance. backvokālu grupa, lielāko koncerta daļu šķita lieka. biju skaidrā - noklausījos ar baudu, bet atturīgi.
ZIG ZAG: ierados uz pēdējām 3 dziesmām (ieskaitot enkurus). no pēdējās aizgāju prom, jo sākās lādezers*.
ST. PETERSBURG SKA-JAZZ REVIEW - nesakonektējos. kaveri kaut kādi, mūzika korporatīvajām ballītēm "norauj šlipsi un samin ar kāju (jo mājās ir vēlpadsmit)".
[pauze ar pastaigu uz ābeļdārzu un maldīšanos starp svešām teltīm]
INOKENTIJS MĀRPLS - viens no festivāla meganumuriem. stroboskopu nevajag! gribētos aliņu, bet nav, bļin. MAN RIEBJAS PEDIGRĪ, ES GRIBU TEVI.
SATELLITES LV - lādezers vienas dziesmas garumā.
MARKSCHNEIDER KUNST (rus) - kaut kā iekustējos beidzot. palēkāju, paplaukšķināju, pēdējo dziesmiņu pat dziedāju līdz.
RŪSA - vakara noslēgums dziļā nopietnībā ar pēkšņu katapultu laikā uz vidusskolas drūmi līkajiem gaiteņiem pēdējās dziesmas laikā. biju aizmirsis par grupas monro eksistenci un viņu hitu "apkaltās durvis", kurām, kā negaidīti izrādījās, pat atceros vārdus.
vivļa rīga.
-------
vivļa ratnieki caur telšu pilsētiņas voiskas kaktu.
BALOŽU PILNI PAGALMI - ņevstavilo.
LAIKSNE - ir jau grūti, nav jau viegli / dzīvot šajā pasaulē, pasaulē, kā arī - mana krūts un tava krūts / kopā sanāk lopu kūts, pizģec kaut kāds, vārdu sakot.
ALIS P - monamour. mani festivālbiedri koncerta laikā nedalīja manu sajūsmu, tomēr godīgi noklausījās visu. kad vēlāk ali sastapām pie desām, biedri liekulīgi teica viņam komplimentus. kaut arī visbeidzot izrādījās, ka nemaz ar ne liekulīgi. alis nenospēlēja atmosfērisko ceturksni.
OLD HORNED SHEEP (rus) - interesanti, kurš un ar kādu motivāciju velk uz festivālu kaut ko tik regresīvu? repertuārs no kādas schnaepchen kastē izzvejotas "irish folk carrousel" pa rubulpiēsnt draņķīgā izpildījumā. kāpēc nevar kaut ko pa taisno no īrijas izrakstīt? + publika izskatījās pēc tādiem, kas atradās pie eža skatuves tikai tādēļ, ka nepanes dzelzs vilku.
PAPRIKA KORPS (pol) - tīri cienījami izkačāja publiku, izjutu aicinājumu just līdz.
VAVAMUFFIN (pol) - dziesmusvētki, dejusvētki. čajs prezidentam un shakalaka tequila.
LOUIE FONTAINE & STARLIGHT SEARCHERS - gremojot desu.
ZION TRAIN (uk) - stounēta diskotēka, atgādināja to gadījumu, kad reiz aizmirsu ne tikai svešvalodas, bet vispār kā jārunā. pie lirikām "you can't stop the mjuzik" sagribējās atrast, kur skatuvei štepselis, izraut un pierādīt pretējo.
SPIRITUAL FRONT (it) - tik uziets pēc tam, kad ziontrains bija sačakarējis garīgo, un atzīts par skuiņu esam.
UFO neatbrauca.
braucam mājās caur statoil automazgātavu.

* reiz dzirdēts apgalvojums, ka, katrai latvju grupai pienāk viens brīdis, kad tā sāk skanēt pēc lādezera. šis apgalvojums jau nepilnus desmit gadus mani vajā katrā lv blices koncertā.

Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:8. Augusts 2011 - 13:22
(Link)
aktu, indes mākonītis, in-in-in.
From:[info]kinskis
Date:8. Augusts 2011 - 18:26
(Link)
vēl arī bez šīs saņēmu atsauksmes, ka esmu te saburkšķējis. patiesībā ir tā, ka laikam neesmu rakstos gana papriecājies pie numuriem, kas man patika.
+ visu festivālu pavadīju ar 0.0 promilēm (ja vien līvu kvass nav par 0.0 grādīgāks), bet dzērušiem cilvēkiem vienmēr viss patīk labāk.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:8. Augusts 2011 - 20:58
(Link)
uff, nezinu, vai tas līvu kvass šoreiz vai tāds vispārīgs apenīša rūgtumiņš, kurš bieži dveš iz pakša, bet tas jau zināms oļačkai: "manas mājas nav roma-londona, bet zemgales māla klooons".
[User Picture]
From:[info]marija
Date:8. Augusts 2011 - 13:25
(Link)
arī 19 gadi pirms sākuma neatbrauca
[User Picture]
From:[info]gonzokidd
Date:8. Augusts 2011 - 20:55
(Link)
Laikam neredzēji 7 dižvīrus & Soundarcade, kas katra pa savam bija iespaidiem bagāta pieredzes virsotne
From:[info]kinskis
Date:9. Augusts 2011 - 09:22
(Link)
jā, šos nudien neredzēju, jo abos gadījumos tieši pirms viņiem sāku stūrēt rīgas virzienā.
From:[info]maria
Date:12. Augusts 2011 - 15:55
(Link)
Eu, tā lopu kūts taču ir visburvīgākais gabals tieši tāpēc, ka sviests galīgākais. Bet nu, tur varbūt vajag attiecīgu ievirzi. Arī promilles reizēm palīdz.