|
[11. Okt 2009|14:05] |
+ notestēšu nosaukumu iespējamajam maģistra darbam, ja tomēr izdomāšu užšpļaut* merkantīlai materiālā privātkosma aprīkošanai ar taustāmiem un jūtekliskiem pričendāļiem. es varētu piesmiet latvju akadēmisko olekti (to, kuru akadēmiķi norijuši staigā) ar tematu - latviešu gastronomiskā identitāte, iespējas un šķēršļi publiskajā diplomātijā.
kurš ko tādu man spētu novadīt, interesanti.
(* - tas ir mazticami, man šķiet, stipri drīžāk užšpļaušu visai šitai sūda identitātei) |
|
|
Comments: |
ēēēēs no sākuma izlasīju "paģiru meistardarbam", khm. bet kultūras (k)akadēmijā ir kāda butne, kas cepas MA līmenī par kulinārās semantikas vai kkā tml. tēmu....
(c) paģiru meistardarbs - kanonizēts par pārējo: īsti nesapratu, tu tur par mani vīpsnā, vai informē, ka lka ir kāds/a, kurš/a cepas dotajā tēmatā.
es nevīpsnāju. es vnk. informēju, ka ir jau kādas nosacītas tematiskas iestrādnes un, ja tāds darbs tiešām taptu Tavā izpildījumā, būtu jau kāds cilvēks, ar ko risināt tematiskas sarunas un tad vispār varētu likt pirmo stūrakmeni kuinārijas apteoretizēšanas tradīcijā vai tml. nu, līdzigi kā ar loālo fenomenologu skolu filozofijā :D http://www.philosophytalk.org/pastShows/Wine.htm
pačuksti, kā sauc, lūdzu.
nepateikšu, citā sakarā šādu 'btw-style' info ieguvu, bet painteresēšos, ja neaizmirsīšu
pēdējā laikā akadēmiskā vidē pārāk liela aizraušanās ar abstraktiem tematiem, kuri nav sasaistāmi ar praktisko realitāti.
uzsveram vārdu "akadēmiskā" vide. prakse lai paliek proftehskolām un koledžām | |