| From: | up |
Date: | 27. Marts 2009 - 23:43 |
---|
| | | (Link) |
|
divi no tiem, kas tev riebj, man patiik. divi no tiem, kas tev patiik - man riebj :)
nu redz - tāda jau arī bija tā MAS būtība. atrast veidu kā atšķirties :) klau, ļauj minēšu - tev riebj krupji un mazas mašīnas, savukārt patīk marinēt gaļu un depeche mode, vai ne?
| From: | up |
Date: | 27. Marts 2009 - 23:50 |
---|
| | | (Link) |
|
nee, man patiik marineet galju, jo man tas sanaak ljoti labi, un man patiik viesistabas, apvienotas ar virtuveem, jo tas, man rosoties virtuvee, ljauj buut tuvaak pie tautas. depeche mode man patika beerniibaa, bet shii miilestiiba manii nomira reizee ar vienaam attieciibaam, plus, es by default neesmu melomaane.
vēl man patīk šādos gadījumos nošaut greizi.
| From: | up |
Date: | 27. Marts 2009 - 23:59 |
---|
| | | (Link) |
|
bet man patiik piedaliities MAS
| From: | kuminjsh |
Date: | 27. Marts 2009 - 23:43 |
---|
| | /paceļ roku/ | (Link) |
|
Man jautājums: ko Tu saproti ar "marinēt"?
From: | kinskis |
Date: | 27. Marts 2009 - 23:49 |
---|
| | Re: /paceļ roku/ | (Link) |
|
(caur sakniebtām lūpām) visu to, ko iedomājoties, man pie esošā fiziskā stāvokļa nāktos bizot uz mazmājiņu. labāk nemēģināšu.
| From: | kuminjsh |
Date: | 28. Marts 2009 - 00:00 |
---|
| | Re: /paceļ roku/ | (Link) |
|
Arī apvārtīt gaļu, piemēram, karijā un ķiplokos un paturēt pirms cepšanas, skaitās fuj?;)
From: | kinskis |
Date: | 28. Marts 2009 - 00:08 |
---|
| | Re: /paceļ roku/ | (Link) |
|
labi, ieskaitīts. nu bet latvijas apstākļos onlī. es te, saproti pati, mītu citā aromātu mūdbōrdā.
| From: | kuminjsh |
Date: | 28. Marts 2009 - 00:48 |
---|
| | Re: /paceļ roku/ | (Link) |
|
Ha! Loģiski! Gruzijā arī neviens pirms cepšanas gaļu ne ar ko nesmērē!;)
| From: | up |
Date: | 28. Marts 2009 - 00:00 |
---|
| | Re: /paceļ roku/ | (Link) |
|
starp citu, arii svaigi melnos piparus + saali+ svaigi grieztu siipolu var ieskaitiit kaa marineeshanu, jeeram, piemeeram, 10 minuutes pirms cepshanas. (siipolus necep, tos eed klaat svaigus)
From: | kinskis |
Date: | 28. Marts 2009 - 00:12 |
---|
| | Re: /paceļ roku/ | (Link) |
|
ar jēriem pagaidām neesmu neko īpaši niekojies. tik vien kā restorānā. tādēļ paldies jo sirsnīgs par ieteikumu. noteikti apgaismošos detaļās un izmēģināšu.
| From: | up |
Date: | 28. Marts 2009 - 00:18 |
---|
| | Re: /paceļ roku/ | (Link) |
|
jeers ir muusu famiilijas favoriits. nemaaku teikt kaa deelj, bet vinjam ir sava, nenoliedzama, burviiba. tachu man patiik ari brutaali marineet galju, rulliishus, kuris ietiits zhaaveetas galjas stieniitis, vai vienkaarshi cuukas kakla karbonaadi grilam, marinaadee ar 10+ sastaavdaljaam, etikji ieskaitot. es varu iedomaaties, ka tev tur, tavaa pasaulee, tas var izklausiities peec izvaroshanas. bet mees sheit esam sava aromaatu/garshu bada notrulinaati.
From: | kinskis |
Date: | 28. Marts 2009 - 00:34 |
---|
| | Re: /paceļ roku/ | (Link) |
|
tavus rullīšus gana pārliecinoši ir izlielījusi puspasaules. turklāt, tālu pārkāpjot elementārās pieklājības/lišķības robežas. zīmols, jau sen atķeksēts (tb nākotnes referencēm).
| From: | up |
Date: | 28. Marts 2009 - 09:30 |
---|
| | Re: /paceļ roku/ | (Link) |
|
:D
| From: | zum |
Date: | 27. Marts 2009 - 23:45 |
---|
| | | (Link) |
|
Krupji - patīk, mazi auto - ne pārāk, nav kur likt kājas, saullēkti ļoti, tikai nevar piecelties, gaļu marinēt, kāpēc ne, tikai ar citrona sulu vai kefīru (vai tā ir marinēšana?) viesistabas ar virtuvēm - fui, depeši - neitrāli. Man mājās nav nekā dzerama un tas priecē.
oj, ja tu zinātu, cik man mājās visa kā dzerama. te varētu nelielas kāzas sarīkot.
bēres gan tādas paskābas iznāktu.
| From: | zum |
Date: | 28. Marts 2009 - 00:06 |
---|
| | | (Link) |
|
Oj, nevajag, ja? Man tagad būs jādomā par neaizsniedzamajiem vīna pagrabiem...
| From: | skuka |
Date: | 28. Marts 2009 - 01:10 |
---|
| | | (Link) |
|
man ļoti tīk krupji (bija viens tāds daudzgadīgs krupīts Miķeļtornī), man nepatīk mazas automašīnas, jo tādās ir bailīgi un mēs visi esam tām par lielu mūsu ģimenē, man patīk saullēkti daudz vairāk par saulrietiem, jo tos redzu reti un to laikā ir īpašais klusums. man šķiet, ka gaļu var marinēt divos gadījumos: īsu brīdi pirms cepšanas vai arī - lai nesabojājas.
Balsoju par krupjiem - tie man ļoti patīk. Arī vardes un daži zirnekļu paveidi. |