Comments: |
кинскис, lūk šis jau ir nepieklājīgi. vēl nav šķiņķa smarža no mājas izvēdinājusies, kā man jau jāiet taisīt ikrmaizītes!
hoho, tev arī ikri krājumā?
не не, расбайниекс šodien iecentrējas uz kotletēm!
tāks, tāks... ikru kotletēm, ja?
no kotletēm un šķiņķīša ar tkemali plavno perešļi uz ikriem. viss, šovakar apsolos vairs neko, NEKO neēst, tikai skatīties uz toma krūza aizšņorēto aci (un, cerams, vācu akcentu) :)
| From: | up |
Date: | 1. Marts 2009 - 22:51 |
---|
| | | (Link) |
|
Russkij Standart vai, veel labaak Marusja
ļoti interesanti. marusjas eksistenci esmu savā izglītībā palaidis garām. tas ir kas jauns? kur tāda tiek brūvēta?
| From: | up |
Date: | 1. Marts 2009 - 23:02 |
---|
| | | (Link) |
|
es nezinu, cik tas ir jauns, bet rudenii viirs pa ausu galam MC2 noklausiijaas kaada slaavu customera cildinaajumus ieksh alko nodaljas un rekaamas ietekmeets iepirka. pagaidaam turamies pie shii branda, kas tiek atziits par Russkij Standart pat baudaamaaks muusmaajaas, lai gan peec izcelsmes droshvien ir klasi zemaak. izskataas taa http://www.rusalco.com/products/s7/brand47/product84/
nudien, šito redzu pirmo reizi. tā visdrīzāk tāda austrumzemju prerogatīva. pirms kādiem 5 gadiem maskavā bijām iecienījuši no dizaina viedokļa stipri līdzīgu izstrādājumu (kaut kāds tur 'doktor', vairs neatceros), kuram bija atšķirīgas versijas, katra numurēta. etiķete bija pielipināta tikai pie kakliņa un atkarājās kā senu dienu krievu zīmējumos par dakteriem, mikstūras visādas un tinktūras no zāļu skapīša.
| From: | up |
Date: | 1. Marts 2009 - 23:16 |
---|
| | | (Link) |
|
bet ir labs, tici man.
Russkij standart, labāk gan Grey Goose un vai Belvedere, tiesa gan, nacionālā līnija vairs nav tīra.
un platinum, protams, ka. ikri taču.
esmu diezgan šūrs, ka te ne nieka no minētajiem lebeļiem nevar dabūt. to standartu vēl kaut kur esmu manījis, klasiskās markas, protams, arī.
ne jau saits, bet šņabītis, es šodien rakstu/postēju ātrāk, kā domāju. nelielais izbrauciens Rīga-Kauņa-bērnībstakas-Rīga dara savu.
jā, izrādās, ka ir redzētas, gan goose gan belvedere. tik vien, ka nedzeras tas šnābs te, neparko. biju uz vienu krievu megarautu gianiccolo pakājes villās, pat tur nesaņēmos, kaut arī pie liešanas bija attiecīgi noformēti kazaki, un krievi visi kā viens pirms vispār pie kā ķerties klāt, pie kazakiem izpildīja klasisko disciplīnu два раза по двесте (tiesa, no mazākiem biķerīšiem)
ar ikriem un plānām pankūkām, atdzesēts, auksts no sidraba biķeriem- aizietu pat tur, noformēts ar atbilstošu muzikālo noformējumu no klasiķiem vai tieši otrādi.
| From: | up |
Date: | 1. Marts 2009 - 23:05 |
---|
| | | (Link) |
|
bet vispaar, muusu "famiilijas" klusais sapniitis ir savu mantu reiz izdziit pashiem :D nav tik maaceeshanas, apriikojuma un peecteciibas liinijas shai jautaajumaa.
Keramiķu plenērmājā Aizputē ir aprīkojums un dzīšana [legalizēšanas nolūkos] notiek, kā mākslas performance :). Vismaz, ir iespēja sarunāt. Savukārt, kvalitāte ar praksi rodoties, tā teica savukārt vienas ierīces /un viesu mājas/ īpašniece Madonas pusē.
| From: | up |
Date: | 1. Marts 2009 - 23:10 |
---|
| | | (Link) |
|
khm, good to know, par pirmo. par otro - neshaubos. arii maajas viins veel nav bijis sarakstaa, lai gan viinogas pie paksha razho katru gadu.
Ar vīndarību ģimenes lokā eksperimentējam vairākus gadus, pirms padre nosiltināja savu māju, tādējādi izmīdot vīnogulājus, ražas bija dāsnas un no pēdējiem brūvējumiem iznāca labs viņķelis sīpolzupām vai liellopa gaļas mērcēm, dzeršanai gan mazliet par muskatīgu, lai neteiktu, ka asu/saldu/nelāgu. Vispār, tā ir ļoti harmoniska un brīnumu pilna nodarbe, kur baigi vajag "just, kā jājūt."
| From: | up |
Date: | 1. Marts 2009 - 23:17 |
---|
| | | (Link) |
|
tad es prasiishu padomu uz vasaras beigaam :D
s.c. krievijas tirgos šim nolūkam bija nopērkami labu labie pričendāļi. t.i., dažādas kategorijas aprīkojums - varēja sastiķēt ekonomisko variantu, bet tieši tādā pat veidā savākt arī ekskluzīvu agregātu. literatūras arī bija cik uziet. vienu tādu burtnīcu nopirku arī sev, tik neesmu pārliecināts, ka neesmu to kādam atdāvinājis.
| From: | up |
Date: | 1. Marts 2009 - 23:30 |
---|
| | | (Link) |
|
nu, es domaaju, ka internetaa info netruukst. nupat jau shkjirstu homedistiller.ru :D
vienkārši - ar maizīti:) un pofig, ko pēc tam uzdzer - tikai ne sarkanvīnu vai ko saldu.
es ņemtu prosecco, baltmaizes šķēles viegli apbrūninātas krāsnī, vēl siltas apziestu ar sviestu. Tālāko gan neieteikšu, jo es esmu mūdzis, kas ikrus ēd ar karoti :D
varētu tādā venēciešu laivinieka stilā. pārnākt mājās, ar visiem gumijniekiem iebrist virtuvē, kur pavasara plūdi kā reiz līdz puslielam skalo virtuves klonu. atvākot prosecco, paņemt krietnu kampienu, tad izvilkt no krāsns maizītes un izēst ikru ķopsi ar karoti. pāc tam maizītes iestumt plītī atpakaļ līdz nākamajai reizei.
From: | |
Date: | 2. Marts 2009 - 00:28 |
---|
| | | (Link) |
|
hm, es dzertu vodku. baltvīns ir par maigu, šampanietis - par nomācošu, pie prosecco ar tamlīdzīgiem gadījumiem mans atmiņas skaneris nekādu failu neatrod, zō vodka šķiet lieliski gana. ne par velti klasiskas kombinācijas ir izturējušas gadu desmitus :) | |