Comments: |
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 15:48 |
---|
| | | (Link) |
|
mozarella look good only needs some spices
nepiekrītu. nekas nav labāks par tīru mozzarellu.
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 15:59 |
---|
| | | (Link) |
|
tad nav sāta sajūtas
katra no bumbām sver ceturtdaļkīlo. es šodien apēdu pusotru tādu. man liekas, ka vairāk neko ilgi negribēšu.
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 16:08 |
---|
| | | (Link) |
|
bet tam sieram tik maiga garša. redz, man kā gaļneēdājam ir mūžīgā sāta sajūtas nepieciešamība, ko var panākt ar DAUDZ vai ar garšvielām.
un kas var būt labāks par to neatkārtojamo maigo garšu? to var sajāt pilnīgi jebkura klāt likta garšviela.
starp citu, iesaku arī eļļu (olīveļļeu, pārsvarā, turklāt tādu, kas ir to vērta) nomēģināt vienu, bez nekā cita. tas ir tas pats.
tb, varbūt kļūdos - kādas garšvielas tad Tev prasītos?
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 16:01 |
---|
| | | (Link) |
|
sava gaumē nez vai kļūdies. neesmu tāāāāds feinšmekers, tāpec nez vai mana atbilde te ko mainītu :)
man vienkārši interesanti (tīri pētījuma pēc), ko viens latvju cylvāks liek uz mozzarellas.
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 16:07 |
---|
| | | (Link) |
|
guess what :D klāt tomatus un bailiku, kapeļka olīveļļas un sāāāāāls. done.
nē nu tas viss bija, tikai kā atsevišķi ēdieni. tomāti ar eļļu un baziliku nāca uz bruschettām. uz tā vēl svaigi malti melnie smaržīgie pipari + izcila sabīnas olīveļļa. bet mozarella nāca tīra, tīra.
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 16:49 |
---|
| | | (Link) |
|
labi. labi. :) došu sev kādreiz otro mēgjinājumu - tīru, nesajātu, maigu :)))))))))))))
malacīc!
(s.c. pašā sākumā man arī likās, ka tur kaut kā pietrūkst. bet meistarība no debesīm nekrīt, tā jārada pakāpeniski. vienīgi kur tu tur rīgā mozarella di buffala campana d.o.p. dabūsi? parasto mocarellu patiešām labāk krietni ar tomātu sulu un vēl svaigi spiestiem ķiplokiem aizdarīt) | |