Comments: |
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 16:01 |
---|
| | | (Link) |
|
sava gaumē nez vai kļūdies. neesmu tāāāāds feinšmekers, tāpec nez vai mana atbilde te ko mainītu :)
man vienkārši interesanti (tīri pētījuma pēc), ko viens latvju cylvāks liek uz mozzarellas.
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 16:07 |
---|
| | | (Link) |
|
guess what :D klāt tomatus un bailiku, kapeļka olīveļļas un sāāāāāls. done.
nē nu tas viss bija, tikai kā atsevišķi ēdieni. tomāti ar eļļu un baziliku nāca uz bruschettām. uz tā vēl svaigi malti melnie smaržīgie pipari + izcila sabīnas olīveļļa. bet mozarella nāca tīra, tīra.
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 16:49 |
---|
| | | (Link) |
|
labi. labi. :) došu sev kādreiz otro mēgjinājumu - tīru, nesajātu, maigu :)))))))))))))
malacīc!
(s.c. pašā sākumā man arī likās, ka tur kaut kā pietrūkst. bet meistarība no debesīm nekrīt, tā jārada pakāpeniski. vienīgi kur tu tur rīgā mozarella di buffala campana d.o.p. dabūsi? parasto mocarellu patiešām labāk krietni ar tomātu sulu un vēl svaigi spiestiem ķiplokiem aizdarīt) | |