Comments: |
nē nu tas viss bija, tikai kā atsevišķi ēdieni. tomāti ar eļļu un baziliku nāca uz bruschettām. uz tā vēl svaigi malti melnie smaržīgie pipari + izcila sabīnas olīveļļa. bet mozarella nāca tīra, tīra.
From: | chaika |
Date: | 30. Novembris 2008 - 16:49 |
---|
| | | (Link) |
|
labi. labi. :) došu sev kādreiz otro mēgjinājumu - tīru, nesajātu, maigu :)))))))))))))
malacīc!
(s.c. pašā sākumā man arī likās, ka tur kaut kā pietrūkst. bet meistarība no debesīm nekrīt, tā jārada pakāpeniski. vienīgi kur tu tur rīgā mozarella di buffala campana d.o.p. dabūsi? parasto mocarellu patiešām labāk krietni ar tomātu sulu un vēl svaigi spiestiem ķiplokiem aizdarīt) | |