kihelkonna - ziemas miegs [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ziemas miegs [5. Mar 2016|18:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:6. Marts 2016 - 17:15
(Link)
Vispār.. pārcenšas gan, daudzi.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:6. Marts 2016 - 18:07
(Link)
Var jau būt. Neesmu iepazinusies ar pētījumiem, taču, pavirši vērojot, šķiet, ka uz katru pārsportojošos indivīdu ir vismaz padsmit tādu, kuru veselības problēmās lielā mērā vainojams kustību trūkums.
Es pati personiski nepazīstu nevienu, kurš būtu skriedams ko sabeidzis - esmu tikai par tādiem dzirdējusi, tāpēc pieņemu, ka viņi tiešām pastāv. (Ušakovs neskaitās, jo negadījums joprojām ir mīklains un neskaidrs, oficiālajai versijai īsti neticu).
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:6. Marts 2016 - 18:55
(Link)
Sabeidzis līdz kapsētai ir maz. (nē, nu sajuiņa ar sniega lāpstu katru gadu, protams, bet tas jau tālu un uz mums neattiecas).

Ar 'kā es tagad skriešu' pabojātas locītavas līdz vajadzībai pie ārsta, kas pasaka 'oi, nepareizi skrēji, vēlams izvēlēties citu sporta veidu' (un par spīti ārsta diagnozei, pēc pāris mēnešiem skriešana atkal) netrūkst arī cibiņos. Pie tam mēreni aktīvos cibiņos. Nezinu gan kuras no viņām pazīsti personiski, bet ir, ir.

Ja piesummē lieko svaru klāt, tad ar skriešanu neatgriezeniski locītavas ļoti ātri sabeidz. Jebkura sporta trenera rakstiņus par skriešanu palasi.

Tas, ka 30gadnieki ne vienmēr līdz ārstam aizvelkas, kad vajadzētu, ir vēl viens iemesls 'personiski nepazīsti'.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:6. Marts 2016 - 19:44
(Link)
Nu jā, man pašai kaut kā vienmēr šķitis, ka elementāra piesardzība nozīmē slodzes ļoti pakāpenisku plānošanu, kā arī magnija un glikozamīna dzeršanu, lai locītavas saudzētu. Jebšu arī ūdens var kļūt par indi, ja to neprātīgi lieto, taču vai nu tālab sludināt dehidratāciju kā glābiņu...