kihelkonna - paika 22 [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

paika 22 [5. Dec 2015|12:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:5. Decembris 2015 - 18:47
(Link)
nu vellos, man kā cilvēkam, kas nikad nikad nekādas diētas nav ievērojis, jau sāk palikt interesanti :D
Tu negribi kādu laiku vienkārš pierakstīt ko tu īsti ēd? Nu lai uzreiz var saprast ka tas nu galīg nav priekš normālrijoša cilvēka :D
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:5. Decembris 2015 - 18:59
(Link)
vo, atradu ēdienkarti nedēļai http://garsasbaudas.espati.lv/index/view/raksts/GI-dieta---ja-NEVELIES-badoties/id/861/ šitas tak ir no tās pašas šnites, ja? vai es ko galīg tagad sajaucu?
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:5. Decembris 2015 - 20:45
(Link)
mē, šis nav no tās šnites. auzu pārslas svītrojam, pienu tikai pār līķi, medu svītrojam. bumbieri svītrojam, pupiņas svītrojam.
2. diena. svītrojam maizi, plūmi, aprokozi, vīnogas, vēl vienu maizi. un tā tālāk.

tie visi ir ar pārāk augstu glikēmisko indeksu. šeit aprakstītie novājēšanas efekti man sākās tad, kad patiešām bija nulle graudu un nulle saldo augļu un nulle žāvēto augļu. pākšaugi arī svītroti. saproti, te ir tikai gaļa un nekartupeļu dārzeņi. ne maize, ne piens, ne bumbieri nav ne gaļa, ne dārzeņi.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:5. Decembris 2015 - 20:53
(Link)
nu, vēlajās brokastīs man bija kāds pusotrs litrs ar dārzeņiem grāpītī (sīpols, kālis, ķirbja atliekas, tomāts un kas nu vēl) un no saldētavas izķeksēts ceptas aknas gabals; saldētās kotletes un ceptie vistas gabali bija beigušies; parasti ēdu tos. vēl ienašķēju blenderētās brūklenes no mazzaķa brokastīm.

pēcpusdienās es ķeros pie mēneša projekta - rezerves kotlešu cepšanas. cepu veselus 2.5 kilogramus, nezinu, cik pati apēdu un cik laulenis, bet pieēdos līdz knapai kustēšanai. klāt vēl bļoda ar lapu salātiem bez nekā, tikai ar garšvielām. beigās ar sīčiem nolocījām pāris hurmas, bet tā ir ateja no diētas.

bet iespējams, ka tas nav priekš normālrijoša cilvēka. jo pāreja uz to ir diezgan sūra.