|
5. Dec 2015|20:53 |
nu, vēlajās brokastīs man bija kāds pusotrs litrs ar dārzeņiem grāpītī (sīpols, kālis, ķirbja atliekas, tomāts un kas nu vēl) un no saldētavas izķeksēts ceptas aknas gabals; saldētās kotletes un ceptie vistas gabali bija beigušies; parasti ēdu tos. vēl ienašķēju blenderētās brūklenes no mazzaķa brokastīm.
pēcpusdienās es ķeros pie mēneša projekta - rezerves kotlešu cepšanas. cepu veselus 2.5 kilogramus, nezinu, cik pati apēdu un cik laulenis, bet pieēdos līdz knapai kustēšanai. klāt vēl bļoda ar lapu salātiem bez nekā, tikai ar garšvielām. beigās ar sīčiem nolocījām pāris hurmas, bet tā ir ateja no diētas.
bet iespējams, ka tas nav priekš normālrijoša cilvēka. jo pāreja uz to ir diezgan sūra. |
|