kihelkonna - paika 22 [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

paika 22 [5. Dec 2015|12:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:5. Decembris 2015 - 13:48
(Link)
es apstājos pie bildes, kurā ābolam ir zems tas indekss. nemūžam neticēšu! man pēc viena ābolīša vēderā atveras melnais caurums, kas ir gatavs uzsūkt sevī visu, kas gadās rokas stiepiena attālumā! :D eju lasīt tālāk.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:5. Decembris 2015 - 14:22
(Link)
to bildi es ieliku tāpat ilustrācijai, tur ir jāmaklē nopietnāk, ja grib izmantot. cienījams avots esot šis http://www.glycemicindex.com/ .

āboli takš var būt gan tik saldi, ka sacukurojušies, gan mežāboli :) un
āboliem (un arī citiem augļiem) esot tā, ka jo negaršīgāki, jo visādām labām vielām bagātāki. attiecīgi skābie āboli ir tādi, bet saldie - šitādi!
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:5. Decembris 2015 - 14:42
(Link)
nene, nepārproti, tā nebija sūdzība, es vairāk par sevi iesmēju, jo man par āboliem jau sen bija neizpratne. tievās dāmītes vienādiņ skandināja, ka jāēd ābolītis, tad būsi tievs. tāpēc uzreiz meklēju, kur šēmā ābols un biju šokā, ka tam tik zems indekss. nu kā! kā! :D mežāboli - ewww! es vienreiz pamēģināju. baisi baisi skābs bija! ar visu to, ka man garšo skābs :D bet vispār interesanti par to indeksu - ka var uz ēdienu arī vēl tādā aspektā raudzīties. es tiešām labprātāk ēstu mazāk, neizjūtot paralēli vieglu bada diskomfortu.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:5. Decembris 2015 - 15:30
(Link)
jebkurā gadījumā - konkrētās diētas pirmajos līmeņos āboli ir atļauti, bet nedaudz, un tie netiek ieskaitīti apēdamo dārzeņu daudzumā. ketozes līmenī laikam noliegti. mežāboli droši vien būtu atļauti. kad man bija grūtnieču diabēts (...), bija atļauts ēst vien antonovkas.

ēst bez bada ir iespējams - bet pirms tam ir visi šitie brain fog un low carb flu, un pēc tam katrā laikā var gadīties paslīdēt kāja. ja tev nav lieku trīs nedēļu, kurās sprāgt nost, un nav pašbreinvašošanās resursu, tad khm var arī nesanākt.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Decembris 2015 - 20:23
(Link)
Te ir skaidrojums, kāpēc tā var būt http://news.meta.com/2015/11/19/cell-nutrition-is-personal-identical-foods-produce-healthy-and-unhealthy-responses-in-different-individuals/
Man arī no āboliem, tāpat kā no svaigiem burkāniem, atveras melnais caurums :)