kihelkonna - paika [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

paika [23. Feb 2015|16:43]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]smille
Date:23. Februāris 2015 - 18:07
(Link)
Pirmajā teikumā biju domājusi - nopērc vairākus un atrodi, kurš garšo jums vislabāk : )
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:23. Februāris 2015 - 18:22
(Link)
bet cik ilgi var glabāties tāds paštaisītais mandeļu piens? man vajag gluži nedaudz, un tad es neizkasīšos regulārai sīkai taisīšanai?
From:[info]ninona
Date:23. Februāris 2015 - 20:02
(Link)
Pēc personīgās pieredzes ar paštaisītu mandeļpienu - max 3 dienas, BET tad maksimāli jāparūpējas par tīrību - blanšētas vēl apstrādāt ar verdošu ūdeni, taisīt ar novārītu ūdeni un glabāt sterilizētā, cieši noslēdzamā traukā. Bet tā reāli - 1-2 dienas. Ja lieto maz, tad tā ņemšanās (mērcēšana, mizu noņemšana, malšana, kāšana marlē [sterilā]) nav rezultāta vērta, ja nu vienīgi uztaisa dikti daudz un saldē pa porcijām.