kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

23. Feb 2015|20:02
ninona
Pēc personīgās pieredzes ar paštaisītu mandeļpienu - max 3 dienas, BET tad maksimāli jāparūpējas par tīrību - blanšētas vēl apstrādāt ar verdošu ūdeni, taisīt ar novārītu ūdeni un glabāt sterilizētā, cieši noslēdzamā traukā. Bet tā reāli - 1-2 dienas. Ja lieto maz, tad tā ņemšanās (mērcēšana, mizu noņemšana, malšana, kāšana marlē [sterilā]) nav rezultāta vērta, ja nu vienīgi uztaisa dikti daudz un saldē pa porcijām.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: