kihelkonna - saldētas lapas [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

saldētas lapas [19. Feb 2015|10:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

kāds ir saldējis drāzeņus un lapas?
http://ediblesouthwestcolorado.com/diy-pantry-stop-buying-and-start-making-frozen-greens-pick-steam-blend-and-freeze/
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:19. Februāris 2015 - 11:00
(Link)
pētersīļus tikai, ir ok mērcēm
[User Picture]
From:[info]le_minga
Date:19. Februāris 2015 - 12:00
(Link)
dilles, selerijas, piparmētras, timiānu un tml. - viss ir ok, ļoti pat
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:19. Februāris 2015 - 12:05
(Link)
kihelkona, cik saprotu jautā par blenderētiem zaļumiem nevis vispārīgi
timiānu, piemēram, šādi blenderēt nevar, mainās garšas īpašības, vismaz man nepatīk
[User Picture]
From:[info]le_minga
Date:19. Februāris 2015 - 16:38
(Link)
nu jā - blendēt ir cita lieta
Mana atbilde bija par saldētām lapām, ne blendētām - ar to man pieredzes nav (bet tā na čuju - dilles es neblendētu, piparmētras arī nē iespējams - bet pētersīļus vai seleriju lapas - kāpēc nē :)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:19. Februāris 2015 - 11:04
(Link)
Saldēju sagrieztas dilles - galvenais, lai maksimāli sausas, tad tikai atlieku uzbērt salātiem vai pievienot zupai. Skats, protams, nav tāds kā svaigām, bet dillei jau svarīgākais garša.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:19. Februāris 2015 - 12:45
(Link)
Jā, dilles arī es saldēju. Es pat teiktu, ka skats nav diži sliktāks (es tā sīki sagriežu)
From:[info]ninona
Date:19. Februāris 2015 - 16:11
(Link)
Saldēju svaigus cukurzirņus un biešu lapas, no saldētavas pa taisno verdošā zupā metu vārīties. Mmmm vasaras zupa ziemas vidū!
Saldēju blanšētas pākšu pupas, cūkpupas, burkānus ātrai pagatavošanai.