kihelkonna - mz hronikas - 5 [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mz hronikas - 5 [2. Jul 2013|19:23]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:2. Jūlijs 2013 - 22:22
(Link)
Izklausās pēc 19. gadsimta, tik tiešām. Nu, kam mūsdienās visi tie ārpratīgie rokdarbi? Un kurš mūsdienās raksta ar roku? Ārsti receptes? Nu, ārsti kaut kā netiek uzskatīti par stulbākajiem mūsu sabiedrības locekļiem, lai gan rokraksti viņiem leģendāri :/
From:[info]susure
Date:2. Jūlijs 2013 - 23:14
(Link)
ārstu rokraksti izbojājas universitātē ja kas.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:3. Jūlijs 2013 - 09:02
(Link)
nu taisni tā. varētu bērniem mācīt kaut ko derīgāku. bet pirmsskolas izglītībai kļūstot aizvien svarīgākai tieši tie rokdarbi aizvien vairāk dominē.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:3. Jūlijs 2013 - 09:37
(Link)
Tātad tagad tāda mode.:)
Kā jau pati norādīji attiecībā uz balerīņiem un gleznotājiem - ne jau pirmsskolas izglītība nosaka, ko cilvēks pasāks ar saviem talantiem. Tad, par ko te jāņemas?
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:3. Jūlijs 2013 - 09:53
(Link)
nu laikam tas, ka kā tas izskatīsies. es nezinu, kas būs pēc laikiem, man ir šodiena. šodien ir tā, ka ja pirmsskolnieks neko neprot, tad skaitās, ka viņš ir no sociāli nelabvēlīgas ģimenes. un ja bērns visu ko prot, tad tas nozīmē, ka viņam ir labi un apzinīgi vecāki, kas ar bērnu nodarbojas. mazmurkšķis ir no vienas ģimenes, mazzaķis no citas :D
[User Picture]
From:[info]krii
Date:3. Jūlijs 2013 - 10:22
(Link)
Es gan spriežu tikai pēc sevis un sava (diezgan plašā) paziņu loka, bet nudien nezinu nevienu apsēsto, kuru baigi interesētu, kādās skoliņās citi cilvēki ved savus bērnus. :D
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:3. Jūlijs 2013 - 10:41
(Link)
kaut kā tagad aizvien vairāk sanāk mana taisnošanās. es maz satieku paziņas, un par izglītību nerunājam. un bērnu pašrocīga mācīšana vispār ir kaut kāda tabu tēma. mz pa laikam iet uz bērnu dārzu. pirmā bērna sakarā regulāri saņemu labas atsauksmes. man labāk patīk, ja mani uzskata par labu māti, nevis par tādu, kas pilnīgi atstāj bērnu novārtā. audzinātājas un bd vadītājas acīs kaut vai. bērnkopība ir mana ikdiena un pamatnodarbošanās. tu, piemēram, ikdienā ej uz darbu un ceri, ka tavs sniegums ir daudzmaz akceptējams. ja tava priekšniecība uzskatītu, ka tu totāli nejēdz, ko dari, tu, iespējams, dažreiz justu diskomfortu (pieņemot, ka aiziešana no darba nav iespējama). nu un es tikai gribēju pažēloties, un tagad man nākas taisnoties par to, ka esmu parādījusi savas vājās vietas.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:3. Jūlijs 2013 - 10:54
(Link)
Piedod, lūdzu, ja esmu Tevi kaut kā aizskārusi. Protams, Tev ne par ko nav jātaisnojas, un ir dabiski, ka žēlojies par savām jūtām. Man ir diezgan grūti daudz ko no tā saprast, jo mana dzīve ir ļoti atšķirīga. Gribēju tikai norādīt, ka Tavas problēmas no malas nebūt neizskatās tik lielas, kā Tev šķiet, bet droši vien atkal nebiju īsti smalkjūtīga.
Nespēju iedomāties, ka Tevi kāds varētu uzskatīt par sliktu māti.
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:3. Jūlijs 2013 - 16:43
(Link)
mani loti interese. un gan jau visus, kuriem ir attieciga vecuma berni, kuriem tas ir aktuali, interese. tas tak ir tikai normali.