L ([info]kbrgs_) rakstīja,
@ 2014-12-12 14:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Janvāra misija: atrast dzīvokli. Jau tagad sāk palikt bailīgi no brokeriem...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]porkus
2014-12-13 18:45 (saite)
Kas tur ko baidīties. Brokeri jau ir tikai cilvēki. Ja spēles noteikumi ir zināmi, ir pieejams pieprasītā izmēra drošības depozīts, ir adekvāti ienākumi, atrast "normālu" dzīvokli velamajā vietā uz "galvenās salas" nav īpaši liela problēma (izņemot laika patēriņu).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2014-12-13 20:44 (saite)
tas dazas reizes, kad esmu meklejusi dzivoklus, man nenormali agresivi tipi ir gadijusies. tapec neesmu baigi sajusma par so procesu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]porkus
2014-12-13 21:04 (saite)
Tās dažas reizes norāda uz pieredzes trūkumu (par šo nav vērts apvainoties). Konkrētajai agresivitātei ir savi iemesli, ņemot vērā vēlmi dzīvot tur, kur ir vēlme dzīvot. Sajūsmas iztrūkums, ir saprotams, bet izvairīties no tā, konkrētās vietas brokeru piegājiena gadījumā, ir diezgan neiespējami.

Viela pārdomām: personīgi, izbaudot dejas ar Manhattan brokeriem (gadus 10 atpakaļ), man ir bijusi labāka veiksme kontaktējoties ar īpašniekiem tieši. Lietots tika lokālais nyc Craigslist, atfiltrējot rezultātus pēc tādiem parametriem kā "by-owner apartments only" utml. + protams filtrējot pēc vēlamās cenas. Jānem vērā, ka Craigslist "labie" piedāvājumi parādās un pazūd dziezgan ātri - reizēm pat vienas dienas robežās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?