L ([info]kbrgs_) rakstīja,
@ 2010-10-05 23:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tas kocenes ir reali neglitas. un chiganu kleitas ar adas jakam un adas reituzenem ari nav forsas. dazas kleitas ir briniskigas, tur, kur aiziet melnie ansamblji, kkas pat no art deco pavid, tads plivurigs un skaists, tad ari dazi spalvu makoni ir kaut kas patiesam izcils..kaut gan man skiet, ka lanvin ari bija viena izcila kleita saja pavasara sezona..nu labi, tas puskleitas gan ir superigas, bet parsvara to robotu pleci utt..rekur var pasaverties:
http://www.style.com/fashionshows/complete/S2011RTW-LANVIN

un par chanel turpinot, tur tas caurspidigais sheer melnais, kas eleganci apzimejot drosi vien, rekur kartu kartam karls salicis, ta sakot, lai maz neliekas, elegances parparem, ari ar zelta klamburkocenju kurpem, zini, karl, nee. ta neies cauri.
http://www.style.com/fashionshows/fullscreen/S2011RTW-CHANEL/
man laikam senloraans vislabak patika no pavasara, un viktors un rolfs tomer. klasika versus murkshkjishu avangards..par dioru ari mazliet boring, viss tads pin-up un havajas un roza vaigstinji un baltas zekites, chloe un stella uz to klasiku suuri biida, garlaicigi skatities. un valkat ari. tad jau labak noperk 3 basic lietas no kleina un kombine, nevis 3 gaisigas lietas no chloe un tikai ar biksitem kapri valkat. un pradas fane esmu, noteikti, bet man sausmigi blieza aaraa acis..tad jau labak uz to trako indieti paskatities - manish arora, tas man loti patik, ari si pavasara kolekcija tada prieciga: http://www.style.com/fashionshows/complete/S2011RTW-MARORA


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2010-10-06 16:39 (saite)
ui, šanele kkas nebaudāms. varbūt vienīgi šortiņkostīmi, bet nu arī...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2010-10-06 17:03 (saite)
heheeei man skita, ka tev feshnblogeres nepatik! nu labi, es reali neskaitos, gramatika nelauj, un bilzukus ari nelieku :) bet chista, karls suuri greizi noshavis, ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2010-10-06 17:09 (saite)
nē, tas ieraksts bija saistīts ar tiem, kuriem fešns interesē tik tālu, ko pašam uzģērbt un kā pašam ar drauga palīdzību nobildēties, ja būtu vēl kā 69, būtu forši, bet diemžēl nav.
izskatās, ka šajā gadā džeks vairāk nodarbojas ar Ch kultūrcitēšanu (grieķromiskais kanōns, šaneles rokrakstaudumi u.tml.), vieta izstādē, nevis uz mēles.
Lanvinu gan es pati vilktu, nezinu, cik modīgi vai nemodīgi izdevies, bet silueti un krāsiņas pa manam bābieša prātam :DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2010-10-06 17:12 (saite)
aa ok..man ta oranzhsarkana kleita AIZGRABA, bet parejais likas tads pavargs. tas tapec, ka izlutinajis albeers mani ir ar pliivuriem skaistajiem. nekas, gaidam nakoso gadu! bus noteikti superaak

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?