katze ([info]katze) rakstīja,
@ 2014-04-20 04:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ķeksīši -
v .prispichila - pavasara tīrīšana, atrodot brunčus nevalkājami baltā krāsā, strauji pārvērtās pollokpriecīgā krāsu šķaidīšanā vannas istabā. vēlāk atcerējos, ka vienīgo reizi viņus uzviku uz sensenu randiņu. toties uz mirkli uzdzirksteļoja tā priecīgā lampiņa - līdz elkoņiem krāsās, viss tikai uz intuīciju un rezultāts, kas liek labpatikā murrāt.
ar šādu akadēmijtraumu ārstēšanas paņēmienu (patlabanējos prokrastinācijas tempos) izskatās, ka uz skates laiku, pēc nedēļas, man būs daudz pārkrāsotu apģērba gabalu.
nu un varbūt vēl daži pieveikti GOT sējumiņi..

v .es pa miegam runāju, dg pa miegam ņaud. kurš kuram līdzinās, nezinu

v .pēdējās dienas roka stiepjas pēc lāgerkvista grāmatas. ne tik daudz tāpēc, ka tematiski, bet pievelk īsie aprautie teikumi un atsvešinātība. un skats uz jebkāda veida ticību kā gandrīz neiespējamu domāšanas/jušanas kategoriju. lai cik pārlasīts, joprojām trāpa.

no reliģiskās puses skatot - smīns par nesen dzirdētu interviju, kurā ar sašutumu stāstīts par mēģinājumu notirgot ērķšu vainagu (ar visu sertifikātu), kas nācis no tā paša krūma un pēc tam svētsvinīga jūsma par autentiskā kapa apmeklējumu. ja jau credo quia absurdum, tad līdz galam. kas vainas krūmam?

v .zied manas mīļākas pavasara ne-puķes - kļavas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?