Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-09-04 02:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Obligaatais Militaarais Dienests. Patiesiibaa piemineeshanas veerts
Psihiatrs obligaataa militaaraa dienesta iesaukshanas komisijaa motivee jauniesaucamo: "... un pa muti vajag dabuut, lai zinaatu kaa tas ir. ..."
Vispaar tas ir pareizi, bet nnemot veeraa paarejo kontekstu tas klluust "interesanti"!

Man tuvam cilveekam kaa reiz vellas virsuu iesaukums. Vai kaadam no Jums nav gali shajaa iestaadee, kuram var sapikkot par veelamu iznaakumu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Daži citi varianti
[info]shelly
2003-09-04 16:37 (saite)
Nu, kad Crulety jeb [info]daedra vēl nebija students (lasi: no armijas pasargātais), viņš bija gatavs pat atteikties no Latvijas pilsonības. Kas protams arī ir risinājums. Tiesa - negatīvais - nevari piedalīties vēlēšanās. Pozitīvais - jāslapstās būs tikai līdz kādam 2008. gadam, kad pāriesim uz profesionālo armiju.
Un mans risinājums, kurš Crulety ļoti patika - izlikties par homoseksuāli. Cik es zinu, gejus arī armijā neņem. Baidās, ka samaitās pakļāvīgo kolektīvu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Daži citi varianti
[info]kas
2003-09-05 12:24 (saite)
2008 gads ir kaa sapnnaina taale, risinaajumu vajag tagad.
Atsakoties no pilsoniibas droshi ka zaudee veel viskautko, nevis tikai iespeju pataisiit sevi par mullkki reizi chetros(?) gados...
Un slapstiishanaas nav prieksh "lieliem puikaam", tas taads - dumjaakais ko var dariit, ja nevar tikt cauri nekaa citaadi. Vienu citu pazinnu dzenaaju ne tikai Liidz 27, bet arii visus 27 gadus, kas principaa liekas ir pretlikumiigi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?