Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-05-22 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Sounds - Rock'n Roll; Laurie A -Beautiful Pea Green Boat

Sievieteem vieglaak.
"Tu to dari taa kaa pa juuru", - ta manu pirmo reizi diezgan neapmierinaataa tonii reiz raksturoja mana draudzeniiite.
Protams lielaa meeraa par sho fiasko es vainoju taa laika informaacijas truukumu, savu jaunumu un nebuut ne peedeejo arii to ka stacijas tunelii tirgoja tikai "seksa" kaartis, nevis video.

Muusdienu jaunajiem droshi vien ir vieglaak ar pashmaaciibas cellu, ir internets un ir porn, no kura ieguut ideju, vismaz zeeni.

Saliidzinot meitennu un zeemu pirmo reizi - let's be honest - Kas gan meitenei procesaa var noiet greizi?!! :)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kas
2003-05-22 20:32 (saite)
Un kaa veel... :)) - jo ir KO izbojaat!

Savaa viiriesha-drauga karjeraa ( :))) ) esmu pamaniiji ka ir draudzenes kuraam ir vairaak nosliece uz izbojaashanu un ir taadas kuras neizbojaa nekad. Vaina protams ir viirietii :) Atliekot malaa paarejaas, viena no vainaam tam ir seksuaala nesapaseeshana (taada eksistee, un to var pamaniit dziivojot kopaa). Shai sakaraa man patika sen pa tv redzeets staastinjsh kuru staastiija pieaudzis deels, kura teevs bija viens no vieniigaajiem spermas donoru centra vadiitaajiem londonaa kaadreiz kad tas veel nebija legaali, dell bazniicaam...(sievietes kuru viiriem nevareeja buut beerni, taa bija vieniigaa ceriiba) : Peec pirmaas vinna reizes taa visa lieta bija cauri pavisam nieciigaa laikaa un vinjsh pilniigaa izmisumaa skreeja pie teeva sakot: Es esmu impotents! Uz ko teevs vinnam atbildeeja: Kameer tev ir meele tu nebuusi impotents! - drausmiigi pozitiivs cilveecinjsh!... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?