Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-06-13 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu bet cik augstas domas tev var buut par tautu kura paklaajus liek uz sienaam?!? :))


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: normaali
[info]atkal
2003-06-13 23:25 (saite)
labi, labi. man tāpat kā ērkšķim patīk spēlēties, tikai man tas citādi sanāk. ja ar tevi aizpēlējos līdz tablešu tēmai, tad ok, vairs nespēlēsimies :) man šitā padarīšana vismaz par 50% ir literāra jaunrade (starp citu, pavisam nesen redzēju rakstu in english, kur blogi tiek vērtēti kā jauns pavērsiens literatūrā). principā, ja šitā pieiet, tad jebkuram dzejniekam (prozas autoriem jau arī, bet dzejnieki tomēr spilgtākas personības) var piesiet visas šīs tablešu lietas. piemēram, tam pašam ziedonim... un, zini, man liekas, ka viņus tas maz uztrauc. mani arī. ja kas, tabletes es tiešām ēdu - antibiotikas diezgan lielos daudzumos, jo ir nepieciešams. var jau būt, ka tām arī ir "blaknes" saistībā ar psihi. es jau nenoliedzu neko. es ļoti labi apzinos reakciju no malas. man galvenais ir reakcija manī pašā. varu sākt tēlot ļoti nopietnu un pareizu, ierakstīt, cikos pieceļos un cik riebīgi jūtos, un kādi darbi jādara. dažiem tas liksies interesantāk, maybe. man nē. bet nu nedomāju, ka baigi jutīšos zaudētājs, ja blogi un es izrādīsimies ne pārāk savietojamas parādības. pats jūtu, ka nedaudz par daudz tas "ievelk". norakstu uz pirmā brīža eiforiju.

labi, veram ciet tēmu, citādi aizbīdīsim līdz bezgalībai. paliec pie tā, ka es uz tabletēm. es neiebilstu, ja nesāksi to censties visiem iestāstīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: normaali
[info]kas
2003-06-13 23:31 (saite)
ja nesāksi to censties visiem iestāstīt.
Dies ar visiem, es sheit ar tevi plaapaaju.
Bet nu neesi uz tableteem, tad neesi! :) tabletes man neliekas slikti! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: normaali
[info]atkal
2003-06-13 23:35 (saite)
āa, tak es nesapratu. tu savējos meklē :p a es ta domāju, ka tas man tāds uzbrauciens :) nē, nu tad viss ok, tikai saku, ka es ar antibiotikām pagaidām samierinos, citas nelietoju :)))
ja kas, eju gulēt. un tūlīt pat.
bye

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?