Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-06-11 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:index - ALANE

sievietes intuiicija. bet kur paliek viiriesha intuiicija, kaapeec vienmeer kad dzirdam pieminam intuiiciju taa tiek piedeeveeta sievieteem? liidziigi kaa teicieni "kakkis staigaa kur pasham gribaas", "uzticiigs kaa suns", "sievietes intuiicija"? :)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aga
2003-06-11 14:10 (saite)
"Sievietes intuiicija" ir tik pat stereotipiski kaa iedaliijums stiprajaa un vaajajaa dzimumaa vai arii Veneeras un Marsa iemiitniekos. Peedeejaa laikaa kaut kaa sliecos iedaliit tautu tikai cilveekos un cilveekos (ja nu pavisam nevar neiedaliit nekaa).
Reiz pildiiju vienu testu, visai sakariigs un patiesiigs bija. Tur bija punkts par intuiiciju. Preciizi neatceros, bet doma bija taada:intuiicija jums piemiit, bet nav sevishkji speeciigi izteikta. Taa chukstees jums priekshaa pareizo variantu, bet diemzheel tikai katru otro reizi. Juusu uzdevums - noteikt, kura ir pirmaa un kura otraa reize..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-06-11 14:13 (saite)
Varbuut to var noteikt, balsoties uz intuiiciju? ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kas
2003-06-11 14:36 (saite)
par pirmo tev pavisam piekriitu, vieniigais cik taalu eju, ka varbuut vareetu teikt ka taa ir "sievieshkkaa puse" cilveekaa kas nodarbojas ar intuiiciju. Vienmeer esmu juties apdaliits kad runa ir par k-ko kas ir "dots".... man arii ir jautaajums kaa tu vari noteikt kura ir pirmaa un kura ir otraa - tas tieshaam liekas intuiicijas darbs...! vai varbuut sevis paziishanas darbs, vai varbuut tie abi ir cieshi saistiiti un pavisam liidziigi. jo ar intuiiciju jau tu neparedzi naakotni, bet k-kaa labi izprot to kas ir bijis un izprot lietas faktus. man k-kaa taa liekas... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aga
2003-06-11 15:12 (saite)
Jaamaacaas paziit savu "guts feeling". Vai arii jaasastaada intuiicijas grafiks - kad traapiis, kad nee. Var arii paljauties vienmeer, tik jaabuut gatavam sabraukt auzaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-11 19:59 (saite)
visticamaak jau pirmais, pareizaak ir jaamaak atshkkirt k-kaadas bailes no k-kaa no k-kaa iista. bet manaa gadiijumaa intuiicija ir patiesi ir pieredz kopaa ar speeju saskatiit eoshajaa situacijaa pagaajusho, - speeju izmantot (apply) savu pieredzi jaunajaa situaacijaa. un tas notiek instinktiivi - apzinaati nedomaajot - "nelauzot galvu"... shis nu laikam ir tas ko man nozimee "intuiicija". :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?