Kaspars ([info]kas) rakstīja,
F! es neredzeju to viiru! :)) bet taa ir mana nepatika pret francuuzzhu vechiem no personiigaas darba pieredzes... jaastraadaa pie sevis.. :)
Vispaar tie spoki bija feini - katru reizi kad tiem iziet cauri zobens tie paspeej dematerializeeties... nice, lai gan atgaadina nedaudz kaadas "beernu" video speeles... :)

Jaapiekriit vien tev ir par to pirmo kaa feinaaku, otrajai vinniem bija jaaturpina tas kas ir un lai arii filma gaaja normaalaa tempaa man liekas ka tur bija par maz "filmas", atminnaa palikshas action sceenas kuraam praktiski nav noziimes, nu iemaaciijaas tas agens sevi kopeet, nu i dies ar vinnu... pirmaa bija apdomaataaka un tas vairaak bija staasts filmai, sheit vinni vairaak filmaa meeggna stastu ielikt. laigan beigaas vinni bija k-kaadu loggiku tur sabeerushi un veel baigo kaudzi. ideja par to ka tas ir bijis ieprieksh gan man dikti patika, ideja par to ka ieprieksheejie lamaajaas un radiija pirkstu bija diezgan dumja... interesanti ka beigaas paraadaas tas klasiskais inteliggentais veciitis, vai tieshaam tas ir neiespeejami ka matrixu vareeja izgudrot 7 gadiigs beerns saspeeleejies kompjuuterspeeles (dies kaadi dazzi kadri ir gudri muusdienaas uz taadaam lietaam) ... bet nu gan aizrakstiijoss... :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?