Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-06-10 00:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dienasgraamatas ieraksts
Noskatiijos reloadeeto matrixu. Dikti feina filminna, gandriiz vai nemaz nav sliktaaka par ieprieksheejo. Vienkaarsho "dzenismu" vietaa ir k-kaada dzilla loggika kuru ar save leeno domaashanu man vajadzeetu noklausiities reizes piecas lai saprastu.
Mans miillaakais teels no filmas ir sliktais aggenets, miilu vinna darbu pirmajaa, sheit vinnam nabagam nekaada sakariigaa loma netika, viss taads izpludinaats, bet nu interesati kaa vinsh "meklee sevi". ;) ... runaajot par jociigiem cilveekiem: pirmo matrixu tad kad to savaa laikaa raadiija kino teaatrii noskatiijos 12 reizes. :) K-kas tai laikaa ar k-ko man negaaja un matrix skatiishanaas likaas pats piennemamaakais laika pavadiijums :))
Shai gan dereetu scriptu palasiit lai saprastu to loggiku ko vinni prezentee filmas beigaas :)

2kat: aizej uz kino pirms to filmu beidz radiit, tad tur ir maz cilveeki un neviens netraucee, oskaraa labas vietas ir balkons, ja ir otrs tad tur var seedeet divvientuliibaa un ... jauki pavadiit laiku! ;D)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]95
2003-06-10 00:43 (saite)
nu kat nevarēja sagaidīt tik ilgi, kamēr matrix beigs rādīt. tā nu kino noskatījos, un tagad lai dažās vietās uztvertu txt ir iegādāts jauks .avi failiņš, kas arī būs kkad jāpaskata :)

(Atbildēt uz šo)


[info]puc
2003-06-10 08:19 (saite)
Apmēram kā otrā uzlējuma kafija. Pirmā filma bija daudz pārdomātāka un tāpēc arī daudz interesantāka. Vienīgais kolorītais tēls bij` tas "sliktais francūzis". Žetons aktierim.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-10 11:26 (saite)
F! es neredzeju to viiru! :)) bet taa ir mana nepatika pret francuuzzhu vechiem no personiigaas darba pieredzes... jaastraadaa pie sevis.. :)
Vispaar tie spoki bija feini - katru reizi kad tiem iziet cauri zobens tie paspeej dematerializeeties... nice, lai gan atgaadina nedaudz kaadas "beernu" video speeles... :)

Jaapiekriit vien tev ir par to pirmo kaa feinaaku, otrajai vinniem bija jaaturpina tas kas ir un lai arii filma gaaja normaalaa tempaa man liekas ka tur bija par maz "filmas", atminnaa palikshas action sceenas kuraam praktiski nav noziimes, nu iemaaciijaas tas agens sevi kopeet, nu i dies ar vinnu... pirmaa bija apdomaataaka un tas vairaak bija staasts filmai, sheit vinni vairaak filmaa meeggna stastu ielikt. laigan beigaas vinni bija k-kaadu loggiku tur sabeerushi un veel baigo kaudzi. ideja par to ka tas ir bijis ieprieksh gan man dikti patika, ideja par to ka ieprieksheejie lamaajaas un radiija pirkstu bija diezgan dumja... interesanti ka beigaas paraadaas tas klasiskais inteliggentais veciitis, vai tieshaam tas ir neiespeejami ka matrixu vareeja izgudrot 7 gadiigs beerns saspeeleejies kompjuuterspeeles (dies kaadi dazzi kadri ir gudri muusdienaas uz taadaam lietaam) ... bet nu gan aizrakstiijoss... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puc
2003-06-10 21:26 (saite)
Sliktais franču vīrelis bij` tas ar tām nepārprotamajām homoseksuāļa manierēm, kurš dialogu veidoja ik pa laikam pasakot ko neko franciski. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-11 01:48 (saite)
F! es neredzeju to viiru! :))
Redzeet vinnu redzeeju! :)) Tas patiesiibaa bija neieredzeeju. riita pareizrakstiibas klludas... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puc
2003-06-11 08:57 (saite)
Toties emocijas viņš izraisīja arī Tevī...:) A pārējie tēli tādi pilnīgi vienaldzīgi un plakani......

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-11 10:48 (saite)
A pārējie tēli tādi pilnīgi vienaldzīgi un plakani......
Jaa, tam liekas ka tev jaapiekriit.

Toties emocijas viņš izraisīja arī Tevī...:)
Vai tas ir labi? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]duujs
2003-06-10 08:48 (saite)
Vai Tev matrix ir disciņā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-10 11:29 (saite)
nea, nav viss, skatiijos to kino. bet vajadzeetu dabuut tagad avi failu lai vareetu tos dialogus pastudeet.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?