Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2004-06-05 05:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Riigas centrs
Riiga - lomdaru un azartspeellu pilseeta. Par kaadu politisko speeku jaabalso, lai aizliegtu azarspeellu kantoru atveershanu riigas centraa? Iedodiet vinniem savu rajonu, taapat kaa p... . Nesen skaitiiju, noejot pa vienu ielu starp kvartaaliem var nospeeleet naudu ne mazaak kaa divaas Laimeetavaas un ja k-ko ir izdevies tai iisajaa pastaigaa nozagt, tad nodot to lombardaa vai zelta uzpirkshanas kantorii. Un buuveejas jauni - vieta kura veesturiski bija tiira no azartspeeleem - barona iela starp elizabetes un dzirnavu - tagad atveersies kaarteejaa Laimeetava. Un tad taa mirgoshana pie tiem kantoriem laikam ir taa, kas man riebj visvairaak, vajag shkkeeres ar garu garu garu kaatu...! Aaaraa drankki no riigas centra! Un lombardi nomirs pashi - konkurences cellaa, tagad tik daudzi vieglu naudu uzzodushi. Tik daudz jau neviens nevar nozagt, lai visiem tiem pietiktu ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

:)
[info]vikings
2004-06-05 05:27 (saite)
Pakāsi piecīti?

Lai gan, Tev taisnība ir vairāk kā rakstīts.
Katra laimētava valstiņai un arī Tev atgriež tikai 15K naudiņas gadā no kāda tur skaita iekārtu. A mēnesī apgroza ~ 300 000 latvijas naudas.

Sist un dauzīt logus durvis
Katrai spuldzei akmeni
:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: :)
[info]kas
2004-06-05 05:31 (saite)
:)
Pakāsi piecīti?

Da nee, vienkaarshi pamanu un riebj, un dziivoju paari ielai no viena taada mirgojosha drannkka, tiesa gan seetas maajaa un virsuu man vinjsh neskriet un publika arii nav maniita nekaada iipashaa, bet nu vienalga riebj. un ver tik vallaa jaunus. Un k-kur dzirdeeju ka kunksteeja ka nodokllus liekot lielus un gruuti esot... nu nodokllus var arii atstaat taadus kaadi ir, bet no pilseetas centra dabuut vinnus aaraa gan nebuutu par skaadi - piemeeslo pilseetu ar tukshumu or something.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: :)
[info]kas
2004-06-05 05:35 (saite)
Un veel taada ironija un arii shebina, kaa kuraa briidii : Jaanna Rozes graamatniica blakus Laimeetavai. Tekoshaa riigas situaacija, vareeja jau padomaat ka klluust labaak, lai ko tas arii noziimeetu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]in_frame
2004-06-14 14:37 (saite)
smuks pick..:))sen neesmu palasiijusi, kaa tev ietas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?