Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-05-31 12:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Björk - Joga

Dancer in the Dark (2000)
Nu dikti feina jau filminna. K-kur lasiiju ka rezzisors gandriiz nobankroteeja tai laikaa straadaajot ar Björku, jo taa gribeeja paartraukt kontraktu shai filmai. ... runaajot par nestabilaam sievieteem. ;)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kas
2003-05-31 20:49 (saite)
jo paaraak reti iznaak taas peec tam skatiities :)
Man ar, bet kraaju vienalga, (kraashanas instinkts laikam), bet izveelos tikai pashas tuvaakaas, kaadas 20-30esmu sakraajis, dvd speeleetaaji jau muusdienaas pavisam nedaargi palikushi, skatiities uz kompi man liekas ir veerts tikai lidmashiinaa(neesmu skatiijis), jo lielais ekraans tomeer "rulle"... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-31 20:58 (saite)
Nu, mana "kolekcija" vareetu buut aptuveni tikpat liela.

Ar to DVD ir taa, ka man ir kantora lapsis ar DVD-ROM un s-video izeju, to arii izmantoju prieksh DVD, DVD-imaagu un DivX skatiishanaas. Un, taa kaa man ir shtrunta 49 cm televizors un lielaaku pirkt pagaidaam netaisis, tad ar kompi ir gana un neesmu DVD pleijeri iegaadaajis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-31 21:14 (saite)
s-video izeju
lielaaku pirkt pagaidaam netaisis
Nuujaa. Es veel te ar koleeggi runaaju un vinjsh saka - "kur visi s-video izejas tik shtruntiigas no laptopiem, kaa vinni konsoleem maak normaalu signaalu uz tv palaizt, bet 3k usd laptiem nee... " ;) Mana pieredze aptuveni taada pati, laptopam arii ir k-kaada s-video izeja, bet nu labi ka tev straadaa, man vinja sakariigi nedarbojaas kad kaadreiz meegginaaju...!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-31 21:19 (saite)
Hvz, daudzi par to suudzas. Varbuut viens no iemesliem ir vados, jo pareizai s-video paarejai uz "banaaniem" ir jaabuut ar kondikji (neatceros, starp kuraam kaajaam), aber krietnai daljai kabelju mok taadas nav. Bet nu man straadaa stipri normaali, tikai, ja dvd vai divx ir ar platformaata atteelu, tad ekraans ir par mazu :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-31 21:33 (saite)
platformaata atteelu, tad ekraans ir par mazu :))
Nuja, liels tas nav. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?