Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2004-01-02 05:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
PC: internets
Kaads lieto Telija Multicom kabellinternetu? Kaa tas patiik? Man ir 512kbps, bet patiesiibaa tas ir pee-kakka: raustaas, un leeni laadee pat web lappas, pings ir apgriezts un taa pat nav iespeejams noteikt kuraa mezglaa ir probleema... Centraa vislabaakais liekas Microlinka (bijushais Delfi) un vinnu sub-provaideru piedaavaatais LANs. Naktii ir pat 1mbps no aarzemeem un no latvijas ar DCC sky is the limit. ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]driznaks
2004-01-02 06:55 (saite)
Lietoju Telia 256 Kbps pieslēgumu. Par spīti tam, ka četru mēnešu laikā internets ir pazudis tikai divreiz un līdz šim ir izturējies daudzmaz stabili un pieklājīgi, kaut kā neesmu apmierināts. Nezinu, laikam, ka tīri subjektīva nepatika un vēlme pēc lielāka download ātruma.

Starp citu, nebiju pamanījis, ka šamējie gan ping, gan tracert nogriezuši. Pa kuru laiku tad viņi tā pamanījās?

Par Microlink, vai tu domā viņu Metro pieslēgumu vai kādu citu, slepenāku pasākumu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2004-01-03 01:30 (saite)
Nezinu gan pingu apgrieza, bet nu pateicoties tam tiikla probleemas identificeet ir klluvis neiespeejami.

Vispaar man ir taada doma ka kaa var saukt k-ko par interneta pakalpojumiem, ja dalla no pakalpojumiem tiek apgriezti, e.g. nav pinga, un kaa man liekas tad mana adrese nav pieejama no aarpuses. lai arii dinamiskaa adrese, bet tomeer man gribas lai es varu uzlikt paaris stundas web serveri lai frendi var nodownloadot peedeejaa pasaakuma fotchenes un tamliidziigi...

Aarzemju aatrums man liekas ir klasiskaa latvijas probleema, normaalaas valstiis taadas probleemas nav, aatrums ir normaals gan uz aarzemeem gan pa pashu valsti.

pashlaik lietoju delfi subrovaideru un domaaju piesleegties pa tiesho pie microlinka, jo subprovaideris man apgriezz edonekey tiiklu dienas laikaa, taadeell arii gribeeju izmeegginaat teeliju. pa dienu buutu jaabuut 256kbps aarzemes un liels liels latvijas aatrums, pa 20ls meenesi, un pa nakti saakas iistie labumi.

Par to telija vajadzees pasaukt tehnikki lai atnaak un paskataas kaa man laadejas lappas pa vienu tiiklu kur dienaa ir 256kbps un pa vinneejo kur buutu jaabuut ap 512kbps. pashlaik teelija liekas baigais drankkis, meeru savu aatrumu ar paarbaudiitu speciaalu progu un shausmas paarnnem drausmiigo raustiishanos tiiklaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]driznaks
2004-01-12 03:05 (saite)
Ja pareizi atceros, tad lietojot eMule, izmantojamos portus var mainīt uz visādiem citādiem random cipariem, tieši šāda iemesla, tb bloķēt kāru provaideru dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kas
2004-01-03 01:35 (saite)
Par Metro cik uz sho briidi zinu, tad tas nekas sevishksh, pa latviju ir liels aatrums, bet interesantaakais - aarzemes, no kurienes naak visi jaunumi, ir taads pat limiteets kaa vinnu LANa piesleeguma, lai arii aatruma ierobezzojuma uz aarzemeem vinniem neesot uzlikts, bet 50lati par aatrumu uz aarzemeem ar sloganu "kursh pirmais!" nav veerts maksaat, vot ja normaali, teiksim ar DSL piedaavaatu _konstantu_, vismaz 512kbps linku uz aarzemeem (taa ka tas ir tepat rietumeiropaa pa 27ls meenesii), tad es arii samaksaatu tos 50latus, bet taaaaaa kaa tagad. - fufelis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dienasgramata
2004-01-02 11:41 (saite)
a cenas? es lietoju telia par 12 ls mēnesī un pieciešu ātrumu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2004-01-03 01:21 (saite)
Nu Microlink ir pieejams tikai centraa, cena standarta - 20ls meenesii.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rigoleta
2004-01-09 23:07 (saite)
Esi ka nu suminaats ieksh to sav' vaarda dien'! ;)
Priekaa! --(--(-@

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2004-01-12 01:58 (saite)
Paldies! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?