Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-11-22 07:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai notiek ciinnas starp psihoterapeitiem un psihiatriem/antidepresantu piekriteejiem? Piemeeram shis rakstinjsh (mind you: www.psihoterapeiti.lv) klaji noliek antidepresantu efektivitaati, pieliidzinot tos bezgarshas konfektei. Tai pat laikaa jebkursh, kursh veiksmiigi ir lietojis shaada tipa zaales, zin zaallu efektivitaati.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kas
2003-11-23 13:27 (saite)
Pastaav uzskats ka ieprieksh nosauktaas slimiibas ir dell kkimikaalijaam smadzenees, e.g. nepietiekamiibas un paarpilniibas un citiem briinumiem un tas ir ggeneetiski atkariigs vai cilveeksh kursh ir bijis liela stresa,zaudeejumu un liidziigaas situaacijas spees no taam jebkad pilniibaa recoveroties vai arii taas vinnam vienmeer taalaak traucees dziivot. smadzenees esot vieta kur shis info tiek ierakstiits un taa tiek nnemta par pamatu jaunaas liidziigaas situaacijaas lai ggenereetu attieciigo kiimiju kura liek justies taa kaa nu vinjsh juutas.
Shii ir dikti vispaarinaata teema, notikumi klienta dizivee droshi ka paliidz, man pat liekas ka ja visiem buutu finansiaalas iespeejas mainiit savu dziivi kaa vien veelas, tad arii hronisku depresiju buutu juutami mazaak. piemeeram zviedrijaa pashlaik depresija ir iemesls dell kura dziivo uz slimiibas lappas, latvijaa taa ir lielu masu ikdiena, bishkkinn smaidinjsh par to naak.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-11-23 17:55 (saite)
Biokjimiiskaa pieeja psihologjijai arii rullee ;)

No vienas puses, antidepresanti paliidz. No otras puses, kad cilveeks paartrauc tos lietot, depresija atgriezhas. Taatad, vinji neizaarstee. Vai terapija izaarstee - hvz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?