Karlo ([info]karlo) rakstīja,
@ 2004-05-21 23:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēlme izteikties...
Visu laiku biju vadījies pēc motīva pārvarēt grūtības un nepadoties, bet laika gaitā tas padzisa, izzuda arī vēlme izteikt savas domas un izjūtas, jo tas tika uzskatīts par nevajadzīgu laika patērēšanu un domu ierobežojumu, taču laiku pa laikam, tā pat kā sievietēm mēnešreizes, vai kā tajā nodrāztajā anekdotē, dinozauriem - gadsimtreizes, tiek apjēgts, kas dzīvē ir noderīgs, svarīgs, tikai vajag pamudinājumu, kādu, kas norāda "pareizo" ceļu, virzienu kurā turpināt, vai gluži pretēji aizmirst esošo, paveikto, padarīto.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jack
2004-05-22 10:40 (saite)
tomēr? - re5pect :) skaic!

(Atbildēt uz šo)

Cilveeka izaugsme
[info]emban
2004-05-22 15:25 (saite)
Ja Tavas domas, motiivi, principi etc. mainaas, tas noziimee, ka tu audz. Jo cilveeks nekad nav galiigi iekaartots, vinjam jaapilnveidojas. Karels Chapeks ir teicis: "...ja mees vareetu uztvert naakotnes slepeno pulseejumu muusu viduu, tad mees droshi vien saciitu, ka visas muusu cieshanas un shaubas ir tikai bleenjas un ka vislabaak ir - buut dziivam, t.i., cilveekam, kursh aug."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Cilveeka izaugsme
[info]karlo
2004-05-22 16:04 (saite)
Smieklīgii.. vai vispār var iedomāties sevi izaugam (es domāju tīri morāli). Nē, bet nopietni. Es domāju, ka cilvēkam vēl noderīgāka lieta par morālo izaugsmi nav iedomājama, taču bērna un pieredzējuša gadu gājuma cilvēka prāta spējas ar mērlenti neizmērīsi... nu bet tas tā. Kārtējā viela pārdomām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Cilveeka izaugsme
[info]emban
2004-05-22 16:17 (saite)
Tur jau tas aakjis, ka Tu domaa un paardomaa, bet taa arii nekad nevari liidzinaaties ar citiem. Tu nekad neizaudz tik liels, lai teiktu:"Baac, beidzot esmu pieaudzis!!!"

P.S. Vai nevari pateikt savu e-mail adresi, man ir kaads tekstinjsh Tev aizsuutaams? Ja nav iebildumu. Bet tas ir viens taads, prikols!!! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ghoti
2004-05-23 15:48 (saite)
hehz... tomēr atgriezies ? ;p

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?