Karlo ([info]karlo) rakstīja,
@ 2004-04-12 23:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vienmēr iesākt ir visgrūtāk... ir vajadzīgs milzīgs talants, lai cilvēks spētu izteikt savas emocijas izsmeļoši un iespaidīgi citiem, kur nu vēl uzlikt uz papīra. Brīdī, kad ar dīvainu sajūtu pakrūtē tūlīt sāksi klāstīt savus piedzīvojumu pilnos pārdzīvojumus, kad notikumi izplūdīs no tavas mutes kā ūdens, kurš līst pāri malām vannā, kad par tās esamību, laižot iekšā ūdeni, esi aizmirsis, neko nevar izteikt. Vien raustītas frāzes un cienīgas filmu efektu skaņas, mēģinot attēlot jebkuru tajā brīdī dzirdēto skaņu.
Bet kas šodien par rītu bija. Ticu, ka lielākajai daļai no rīta mostoties, attiecīgi, kam brīvdienās jāceļas septiņos no rīta, rauga to ar riebumu uz sejas, murminot citiem ausij netīkamas skaņas.
Labsajūta nav aprakstāma. Kaut gan dienas sākums bija manāmi vēss, tā vien pavadīja vēlme uzturēties ārpus iekštelpu sienām. Iespējams, ka tīkamais garastāvoklis ir tikai viegla reibuma un labi pavadītas nakts iespaidā. Lai nu kā tas būtu, tas radikāli maina skatu uz apkārt esošo. Nakts pasākuma labā atmosfēra un jaukā kompānija, bija iemesls pārliecībai, ka labāk vairs nevar būt un domai, ka tādu notikumu dēļ ir vērts gaidīt nākamo dienu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?