kanaarinji ([info]kanaarinji) rakstīja,
@ 2010-10-12 12:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lielais NEKAS.
Shodien ar mani nesadarbojas garumziimju konvertors. Nemaz nerunaajot par pashaam ziimeem. Galiigi jau nu apniciigi.
Par jaunumiem un citaam shtelleem runaajot - nekaa jauna nav, iznjemot to, ka mees brauksim maajaas. Jaaa, tas ir tiesa, es nemeloju un neveelos juus maldinaat. Muusu laiks sheit ir pagaajis, jeb pareizaak sakot - paies 19tajaa oktobrii. Tajaa dienaa mees izlidosim uz Briseli, bet Latvijaa no Briseles ielidosim tikai 21ajaa no riita. jaa - taa mazaa lidosta atkal muus lutinaas ar saviem benkjiem un kontaktu, lai var paskatiities kaadu filmu.
Paareejais ir tieshi taads pats kaa bija - sala izmeeerus nav mainiijusi, saule karstuma zinjaa arii taada pati. Tikai viljnju lielums okeaanaa ir mainiigs, kaa arii veeja stiprums. es nezinu, vai tie abi ir savaa starpaa saistiiti, gan jau.
Vakar mees paseedeejaam ljoti skaistaa vietaa pie okeaana vakaraa. romantiskie. baudam peedeejo laiku sheit, kameer veel var. Ekonomiskajaa rezhiimaa, protams.
AA, prusaki arvien ir, vinji nekur nepazuud, bet gaida naktii pulksten 3 un liena aaraa. kaaadu nakti mees vinjus pamanam un nogalinaam, kaadu nee. Bet vispaar - tie ir vieni pretiigi radiijumi. gandriiz tikpat cik zirneklji.
Vispaar buchas visiem, kas lasa un kas nelasa.
Dziivojam taalaak un gaidaam maajaas muus. Pasaules klaidonjus. :)


Uz tikshanos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?