kanaarinji ([info]kanaarinji) rakstīja,
@ 2010-10-03 12:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labas dienas visiem aizokeaanijaa.
Kaa jau juus redzat - garumziimju Dievs veel arvien nav mums veeliigs, taadeelj naakas rakstiit shaadi. tas ir skumji un mokoshi, bet naaksies paciest.
Par to, kaa mums klaajas - diivaini, bet nekaadu lielu jaunumu nav. Tikai arvien vairaak un vairaak saak paarnjemt sajuuta, ka ziema taapat vien buus jaapavada Latvijaa. Interesanti, ko mees tur iesaaksim?
Vakardienas lietainais jaunums - mees atradaam saldeetas vistu kaajinjas, kas maksaa tikai 2,30 eiro. tajaa pakaa ir asotnjas lielas kaajas. :) njamma - taa nu mees vakar vairs neeedaam zivju pirkstinjus, kuri, ticiet vai nee, maksaa daargaak. :)
vakar lija, taadeelj vakardiena visa tika pavadiita pa maajaam. aizgaajaam tikai liidz veikalam un pat tajaa iisajaa posmaa Kaspars pamaniijaas pasliideet uz tieshaam sliidiigajaam fliizeem, ar kuraam ir noklaatas ietves un viss paareejais, kas vien nav asfalts, un nokrist. Labi, ka maisinjaa nebija nekas no stikla. Taas bija trepes, kur vinjsh nolikaas, man jau shkjita, ka tas bija ljoti saapiigi, bet vinjsh kaa iistens viirs teica, ka nieks vien. Bet labi, ka vinjsh kriitot un shljuucot pa trepeem man tikai mazliet iesita, nevis pa riktiigam pagruuda, jo es biju priekshaa, un tad nu mees abi vaartiitos pa zemi. Eh. Tas arii viss vakardienas notikumu klaasts.
Tagad kakjis breec aiz loga, aaraa spiid saule un raadaas, ka buus ljoti kartsa sveetdiena.

Buchas.
Miilam.
Gaidiet maajaas. ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?